REKLAMI GEÇ

“O ELLERİ SIKMAK BİZİM İÇİN ZULDÜR”

“O ELLERİ SIKMAK BİZİM İÇİN ZULDÜR”

Yerel bir televizyon kanalındaki programda “CHP’lilerin ellerini bile sıkmam” diyen Nihat Zeybekci’nin bu sözleri üzerine açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven, “Yandaş ihalelerine imza atan elleri sıkmak bizim için züldür” diye seslendi.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2011 Perşembe, 16:05

AKP Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin, Denizli’deki yerel bir televizyon kanalında yayınlanan programda, CHP örgütü ve milletvekilleri için “Onlar bizim için yok hükmündedir: CHP’lilerin ellerini bile sıkmam” sözlerine, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven tepki gösterdi.

Yurtseven, “Zeybekci, CHP Denizli Örgütü’ne ve milletvekillerine yönelik çirkin ve siyasi ahlakla bağdaşmayan sözlerle yeni bir fütursuzluğa imza atmıştır. ‘Onlar bizim için yok hükmündedir’ diyebilecek kadar pervasızlaşan kerameti kendinden menkul bu zat-ı muhterem, herhalde kendini Denizli’nin ağası zannetmektedir” diye konuştu.

Zeybekci’ye, “Sen kimsin? Kendini ne sanıyorsun?” diye soran Yurtseven, “Önce belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının hesabını ver. Denizli’nin menfaatlerinden bahsediyorsun. Denizli’nin ihalelerini yandaş ve yabancı firmalara verirken Denizli’nin menfaatleri hiç aklına geldi mi? Beyefendi CHP’lilerle tokalaşmazmış. O ihalelere imza atan eli sıkmak bizim için zaten zuldür. Bırakın tokalaşmayı, başkanlığı döneminde halkın parasıyla kendi siyasi reklamını yapan biriyle aynı ortamda bulunmak bile bizler için en büyük eziyettir. Halka tepeden bakan bir anlayışla bizim işimiz olamaz. Beyefendi onurdan gururdan da bahsediyor. Seçimlerde bakan olacağı söylemiyle, ‘destek verin hizmet gelsin’ diye kandırılan halkın onuru gururu ne olacak peki?” dedi.

Yurtseven, “Kendisine hatırlatmak isteriz ki; siyaset, öfke ve intikam sanatı değildir. Hele hele milletin vekili olmuş insanların böyle üsluplarla konuşması, toplum terazisindeki siyasetinin değil seviyesinin ağırlığını gösterir. Öyle anlaşılıyor ki, milletvekili oldun ama hala siyasi nezaketi ve diline sahip olmayı öğrenememişsin. CHP, 88 yıllık geçmişinde senin gibileri çok gördü. Hepsi de zaman içinde yok olup gitti. Geride esamesi bile kalmadı. Tarihte şebeklerle kelebeklerin aynı filmde oynadıkları hiç görülmemiştir. Zaten böyle bir film çekilirse izleyiciye yazık olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı