REKLAMI GEÇ

ÖLÜMÜNE OKUMAK İSTEDİ

ÖLÜMÜNE OKUMAK İSTEDİ

Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 17 yaşındaki F.S babasına kızınca 7 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Babasının kendisini dövdüğünü iddia eden F.S. polis tarafından ikna edildi ve çatıdan inerek hastaneye götürüldü.

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2010 Çarşamba, 22:37

Olay bu gece saat 21.30 sıralarında Kiremitçi Mahallesi Lise Caddesi’ndeki Adilbey Apartmanı’nda meydana geldi. Denizli Devlet Hastanesi AMATEM Servisi’nde psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen ve bugün taburcu olan F.S, Karaman Mahallesi’ndeki evinde babası Hüseyin S. ile tartışınca evden ayrıldı. Babasına kızan F.S. kapısını açık gördüğü apartmana girerek çatısına çıktı.

7 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen F.S’nin kendini sarkıttığını gören vatandaşlar polisi ve itfaiyeyi aradı. Olay yerine polis caddeyi araç trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri de hava yastığı açtı.

Çatıya çıkan polisler F.S’yi ikna ederek intihardan vazgeçirmeyi başardı. Ambulansa bindirilen F.S daha sonra yanına gelen annesiyle birlikte Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

F.S’nin okula gitmek istediği ancak babasının göndermeyip, dövdüğü ve çalışması için baskı yaptığını iddia etti. F.S’nin, ilköğretim okulu mezunu olduğu öğrenildi. Olay yerine toplanan vatandaşların, cep telefonuyla intihar girişimini meraklı bir şekilde çekmesi de gözlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı