REKLAMI GEÇ

SONUNDA CANINA KIYDI

SONUNDA CANINA KIYDI

İki gün önce hap içerek intihara teşebbüs eden genç, son anda kurtarıldı ama bugün köprülü kavşaktan ölüme atladı, sonu feci oldu!..

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2010 Perşembe, 13:06

Çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs eden, hastanede midesi yıkandıktan sonra, tedavisi yapılıp taburcu edilen 22 yaşındaki Harun Büyükgürsoy, hastaneden taburcu olduktan bir saat sonra köprülü kavşaktan ölüme atladı.

Buldan’a bağlı Derbent köyünde oturduğu öğrenilen ve bir süredir psikolojik tedavi gören Harun Büyükgürsoy, önceki gün çok sayıda hap içerek ölmek istedi. Yakınları tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Büyükgürsoy, midesi yıkanıp, tedavisi yapıldıktan bu sabah taburcu oldu. Hastaneden taburcu edildikten sonra Bakırlı Mahallesi’ne giderek, Zafer Katrancı Bakırlı Köprülü Kavşağı’nın üst kısmına çıkan Harun Büyükgürsoy, bir anda kendini yaklaşık 5 metre yükseklikten, akan trafiğin içine attı. Kavşağın alt geçidine düşen Büyükgürsoy, bir kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi. Olayın ardından plakası tespit edilemeyen kamyon şoförü, durmayarak kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek yolu trafiğe kapattı. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme yapmasının ardından Büyükgürsoy’un cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kamyonun plakası MOBESE kameralarıyla tespit edilmeye çalışılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı