REKLAMI GEÇ

TAYFUN’UN KATİLİ KIZ KARDEŞİ Mİ?

TAYFUN’UN KATİLİ KIZ KARDEŞİ Mİ?

Su deposunda bekçilik yapan 30 yaşındaki Tayfun Ildız, işyerinde ölü bulundu. Ildız’ın ölümüyle ilgili inceleme başlatan Jandarma Ildız’ın kız kardeşi ve sevgilisi tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2011 Salı, 14:40

Tavas’ın Altınoluk köyündeki su deposunda bekçilik yapan 30 yaşındaki Tayfun Ildız, işyerinde ölü bulundu. Jandarma, başına taşla vurulup, havuzda boğulduğu belirlenen Ildız’ın cinayet şüphelisi olarak yanlarında kalan kız kardeşi T.Y. ile kardeşinin sevgilisi A.Ş.’yi gözaltına aldı.

Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’nı arayan bir kişi, Altınoluk köyü su deposundaki havuzda bir erkek cesedi olduğunu bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, havuzdaki cesedin su deposunda iki aydır bekçi olarak çalışan Tayfun Ildız’a ait olduğunu belirledi.

Cesedi, Tavas Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Ildız’ın otopsisi sonucu, başına taşla defalarca vurulup, havuzda boğulduğu anlaşıldı.

Ildız’ın cinayet şüphelisi olarak, yanlarında kaldığı İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki eşine boşanma davası açan kız kardeşi T.Y. ile kız kardeşinin birlikte yaşadığı sevgilisi A.Ş., jandarma tarafından gözaltına alındı.

A.Ş.’nin Ildız ile aynı işyerinde çalıştığı ve jandarmaya ihbarı yapan kişi olduğu ileri sürüldü. A.Ş.’nin jandarmadaki sorgusunda Ildız’ı öz kardeşi T.Y.’nin öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Ancak, jandarmanın olay yerindeki incelemelerinde bulunan parmak izlerinden Ildız’ın T.Y. ve A.Ş. tarafından birlikte öldürüldüğünü belirlediği iddia edilirken, suçlamaları kabul etmeyen her iki şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı