REKLAMI GEÇ

Yok öyle bir yasak!

Yok öyle bir yasak!

Röportaj engeline Valilikten açıklama geldi. Denizli Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, böyle bir talimatın Valilik tarafından verilmediğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2011 Perşembe, 18:56

Dün öğle saatlerinde Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği, depremzede ailelerin çocuklarına oyuncak dağıtırken, Denizli Valiliği gazetecilerin Vanlılarla röportaj yapmasına izin vermemiş, gazetecilerin davet edildiği etkinlikte, öğretmenevi yetkilileri Vanlılarla röportaj yapılmasının yasak olduğunu belirtmişti. Bunun üzerine yetkililer ile gazeteciler arasında kısa süreli tartışma yaşanmış, Yetkililer, Denizli Valiliği’nin depremzede ailelerle röportaj yapılmasına izin vermediğini, sadece oyuncak dağıtımından görüntü alınabileceğini söyledi.

Konuyla ilgili Denizli Valiliği bugün yazılı bir açıklama yaparak, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve isteyen gazetecilerin depremzedelerle röportaj yapabildiğini böyle bir talimatın olmadığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi “23 Ekim 2011 tarihinde Van’da meydana gelen deprem nedeniyle 12 Kasım, 14 Kasım ve 15 Kasım 2011 tarihlerinde misafirhanelerde ağırlanmak üzere ilimize 175 depremzede gönderilmiş olup kendi imkânlarıyla gelenlerle birlikte 190 depremzede çeşitli kurumlara ait misafirhanelerde Valiliğimizce konuk edilmektedir. İlimize gelen depremzede vatandaşlarımıza her türlü yardım ve kolaylığın sağlanması için Valiliğimizce yetkililere talimatlar verilerek rahat etmeleri sağlanmaya çalışılmıştır. Bununla birlikte basın mensuplarımızın depremzede vatandaşlarımızla görüşmelerinin engellendiği yönündeki bilgiler gerçeği yansıtmadığı gibi bu hususta herhangi bir talimat da söz konusu değildir”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı