REKLAMI GEÇ

AZIK SOFRASINDA SEÇİM MOLASI

AZIK SOFRASINDA SEÇİM MOLASI

CHP’de ön seçim yarışı hızla sürüyor. Üyelere kendilerini anlatma telaşı içindeki aday adayları da yollarda. Aday Adayı Bekir Kar da kentin ilçe ve köylerini arşınlayanlardan. Kar, Bozkurt’ta sürdürdüğü seçim çalışmalarında molayı, çiftçilerin tarlada kurduğu azık sofrasında verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 16:17

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki ön seçim yarışı, kentte yaklaşan 7 Haziran seçimlerinin sıcaklığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. CHP’de sayıları 20’yi aşan aday adayları il genelindeki üyelerine ulaşabilmek var gücüyle çalışıyor.

Parti içi yarışın hızla sürdüğü CHP’de adaylar il merkezinin yanı sıra, ilçe ve şimdilerde mahalleye dönen köyleri de arşınlıyor. CHP’li aday adayı Bekir Kar, önceki gün ön seçim çalışmaları kapsamında Bozkurt ve Çardak tarafındaydı.

ic-2Kah bir kıraathane avlusunda, kah evde ve veya işyerlerinde bulduğu partili üyelerine kendisini, çalışma ve projelerini anlatan Bekir Kar, yoğun seçim çalışmalarındaki molasını bir tarlada verdi.

Çiftçilerin tarlada kurdukları azık sofrasına konuk olan Bekir Kar ve yol arkadaşları, burada çiftçi kadınlarla sohbet edip sıkıntılarını dinleme fırsatı da buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni ve donanımlı yüzlerle 7 Haziran’a girmesi gerektiğine olan inancı ve partili arkadaşlarından bu yönde gelen yoğun talepleri değerlendirerek aday adayı olduğunu dile getiren Bekir Kar, eğitim camiasına verdiği hizmetler ve geçmişte üstlendiği önemli görevler sayesinde edindiği tecrübeyi siyasetle toplumlara aktarmak istiyor.

ic-1ÜYELERİN RIZASI İÇİN YOLA ÇAKTIK
Ön seçime katılmanın kendisi ve birlikte yola çıktığı arkadaşları için son derece heyecan verici ve gurur duyulacak bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Kar, “Bir siyasi partisinin gerçek demokrasi adına ortaya koyabileceği en güzel aday belirleme yöntemini CHP Denizli’de gerçekleştiriyor. Bu partiye emek vermiş, gönül vermiş, yürekten sahip çıkmış üyeler, kendi istedikleri ilk 7’yi belirleyecek. Biz bu sıralamanın önemli bir yerinde olmak adına, üyelerimizin rızasını almak için yola çıktık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

BEKİR KAR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:  
Telefon: 0 542 683 61 11

re_facebookre_twitterre_instegram