REKLAMI GEÇ

Acıpayam, bugün engelli başkana emanet

Acıpayam, bugün engelli başkana emanet

Acıpayam Belediye Meclisi’nin bedensel engelli üyesi Birgül Burhan, bir günlüğüne belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2014 Çarşamba, 12:45

Acıpayam’da 30 Mart seçimlerinde Ak Parti’den belediye meclisi üyeliğine seçilen bedensel engelli Birgül Burhan, bir günlüğüne Acıpayam’ın belediye başkanı oldu. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Ankara’ya giderken görevini Burhan’a bıraktı.

Şevkan’ın şehir dışına çıkarken, meclis üyelerini sırayla başkanvekili olarak bırakması geleneğinin bir parçası olan Burhan, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Belediye Başkan Vekilliğinin kendisine verilmesinden dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden Burhan “56 mahallesi bulunan bir ilçenin Başkanvekilliğinin sorumluluğunun bana verilmesinden dolayı gurur duydum. Görevimi en güzel şekilde yerine getireceğim. Aynı zamanda da heyecanlıyım”şeklinde konuştu

Bir günlüğüne de olsa engelli bir belediye başkanı olması Türkiye’deki engelliler adına umut verici olarak değerlendirildi.

Yorumlar

Tuncer Tunçbilek   -  Bağlantı 13 Ağustos 2014, 16:08

Bırgül Burhan 15 Belediye Başkanlıği yapmış insanın evladıdır, başarılı olacağından eminim, zaten kendiside Belediye Meclis üyesi olarak ciddi projelere imza atmaktadır, baßarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı