REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da Hıdırellez yemeği buluşması

Acıpayam’da Hıdırellez yemeği buluşması

Acıpayam’ın Yeniköy Mahallesi’nde, geleneksel Hıdrellez yemeği verilirken, Halk Eğitim Merkezi’nin dikiş-nakış kursunun bitirenler de emeklerini açtıkları sergiyle beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:59

Yeniköy mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, önceki dönem CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özkan Sağun ve Yeniköylüler katıldı.

denizli-acipayam-hidrellez-bulusmasi-1

Katılımcılara pişirilen yemeklerin ikram edildiği etkinlikte konuşan Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, ‘’İnsanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde, güzel bir kaynaşma örneği göstererek Yeniköy mahallemiz bu mutluluğu yaşıyorlar. Bunlar bizim yaşatarak gelecek kuşaklara devretmemiz gereken güzellikler. Bu nedenle bu gelenek ve göreneklere sahip çıktıkları için Yeniköy mahalle halkımızı yürekten kutluyorum” dedi.

denizli-acipayam-hidrellez-bulusmasi-2

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan da, birlik ve beraberliğin güzel örneklerinden birisini Yeniköy’de yaşadıklarını ifade ederek, “Hiçbir zaman ayrımız, gayrımız olamaz. Hepimiz beraberiz, hepimiz biriz. Hiçbir zaman bu milletin ayrı bir parçası değilsiniz, her zaman biriz ve bütünüz’’ diye konuştu.

denizli-acipayam-hidrellez-bulusmasi-3

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi sunuldu, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi’nce düzenlenen dikiş-nakış kursunaun sergisi açıldı ve 18 kursiyere katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı