REKLAMI GEÇ

CHP’nin en yaşlı üyesi 94 yaşında vefat etti

CHP’nin en yaşlı üyesi 94 yaşında vefat etti

Denizli’de CHP’nin en yaşlı üyesi olan Hatice Kural 94 yaşında vefat etti. Acıpayam’ın eski belediye başkanlarından Kazım Kural’ın eşi olan Hatice Kural, bir dönem ilçe Kadın Kolları Başkanlığı da yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2014 Salı, 14:05

Denizli’de CHP’nin en yaşlı üyesi Hatice Kural, 94 yaşında hayatını kaybetti. Acıpayam İlçe Örgütü üyesi olan Hatice Kural, CHP’de aktif görevler de üstlendi. Eski Acıpayam Belediye Başkanlarından Kazım Kural’ın eşi olan Hatice Kural, bir dönem ilçe kadın kolları başkanlığı da yapmıştı. 

Hatice Kural, geçmiş dönemlerde Acıpayam Belediye Meclis üyeliği yapan Erol Satır ve Azime Satır Bilgiç’in anneanneleriydi. Kural, Acıpayam’da sevilen, saygı duyulan aydın bir kadındı.

ic

Hatice Kural, 3 hafta önce beyin kanaması geçirerek Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Rahatsızlandığı güne kadar hiçbir sağlık sorunu bulunmayan Hatice Kural, bu sabaha karşı yoğun bakım ünitesinde hayata veda etti. Kural’ın cenazesi bugün ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı