REKLAMI GEÇ

Orman müdürlüklerinde görev değişimi

Orman müdürlüklerinde görev değişimi

Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir’in Bölge Müdürlüğü’ne alınması ile iki ilçede müdürlük değişimi yaşandı. Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal Acıpayam’a, Acıpayam Orman Müdür Yardımcısı Erol Güner de Çameli’ye atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2018 Pazar, 13:30

Halil Özdemir’in Denizli Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Pazarlama Şube Müdürü olarak görevlendirilmesi nedeniyle yerine Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal getirildi.

Görevini Uysal’a devreden Özdemir, “2012 yılında bugüne işletme müdürlüğü görevini yürüttüğüm Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Kaymakamımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere kurum müdürlerimize, işçisinden şefine tüm çalışma arkadaşlarıma, öğrencisinden kar kış demeden fidan diken anadolu kadını analarımıza,mahalle muhtarlarımızdan, kesimcisine, madencisinden sivil toplum kuruluşu temsilcisine tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Çameli İşletme Müdürü’nün Acıpayam’da görevlendirilmesi nedeniyle bu ilçede de değişim yaşandı. Acıyapam Orman Müdür Yardımcısı Erol Güner de Çameli İşletme müdürü olarak atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı