REKLAMI GEÇ

Baklan, Vali Altıparmak’ı Baklanlı olarak görüyor

Baklan, Vali Altıparmak’ı Baklanlı olarak görüyor

Baklan’da 31 Ağustos 1991-20 Ağustos 1992 tarihleri arasında 1 yıl kaymakamlık yaptıktan sonra geçen yıl Denizli Valiliği’ne atanan Ahmet Altıparmak’ı Baklanlılar hemşerileri olarak görüyor. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Maddi ve manevi tüm taleplerimizde hemşerimiz Ahmet Altıparmak’ın desteğini görüyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 10:45

Denizli’nin 52 yaşındaki valisi Ahmet Altıparmak, Baklan’da kaymakamlık görevine başladığında henüz 26 yaşında bir bürokrattı. Vali Altıparmak, ülkenin değişik yerlerinde görev yaptıktan sonra Denizli’ye bu kez vali olarak atandı. Baklanlılar, Vali Altıparmak’ı hemşerileri olarak görüyor. Öyle ki, Altıparmak’ın Baklan ziyaretinde de, vatandaşlar kendisine büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Altıparmak’ın Baklan’ın maddi ve manevi tüm taleplerinde destekte bulunduğunu söyledi.

Başkan Gülsever, ilçenin eğitim, sağlık, alt yapı, tarihi ve kültürel mirasının korunması taleplerinde Vali Altıparmak’ın büyük desteğini aldıklarını belirterek, “Valimiz, hemşerimiz Hüsameddin Gazi Türbesi’nin çevre düzenlemesi, Boğaziçi ve Tekke Camisi’nin restorasyon çalışmaları için Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon İdaresi’nden ödenek ayırdı. Ayrıca başka yatırımlarımızla da bizzat ilgileniyor, maddi ve manevi katkı sağlıyor. Bu durum Baklan halkında ve bizlerde büyük memnuniyet yaratıyor. Maddi ve manevi tüm taleplerimizde hemşerimiz Ahmet Altıparmak’ın desteğini görüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı