REKLAMI GEÇ

Beyağaç-Muğla arası 50 km kısalıyor

Beyağaç-Muğla arası 50 km kısalıyor

Beyağaç ile Muğla arasındaki bağlantıyı sağlayacak ve mesafeyi 50 kilometre kısaltacak Karacaören yolunda çalışmalar sürüyor. Altyapısı tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, asfaltlamanın 10 gün içinde bitirileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2015 Çarşamba, 13:21

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti, incelemelerde bulundu. İlçede Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile birlikte inceleme gezileri de gerçekleştiren Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Beyağaç’ta yatırımlar yaptığını belirtti.

denizli-beyagac-muglaya-baglanıyor-ic

Beyağaçlıların bir yıl önce kendilerinden yol taleplerinde bulunduğunu anımsatan Zolan, 2-3 yol isteğinin içinde en önemlisinin ilçenin Muğla bağlantısını sağlayacak Karacaören yolu olduğunun ifade edildiğini, bunun üzerine 40 yıldır hayal edilen yolun yapımı için start verdiklerini söyledi.

Bu yolun Beyağaç-Muğla arasındaki mesafeyi 50 kilometre kısaltacağına dikkati çeken Zolan, “İlk etapta altyapısını bitirdik. Şu anda asfalt çalışmasına başladık. İnşallah 1 hafta – 10 gün içerisinde Karacaören yolumuzu asfaltlanmış bir şekilde Beyağaçlı kardeşlerimize kullanmak üzere hediye edeceğiz. Onunda güzelliğini hep beraber yaşayacağız” dedi.

denizli-beyagac-muglaya-baglanıyor-ic-2

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ise, Beyağaç’ın bazı öncelikleri olduğunu ifade ederek, “Bu yol bizim için, Beyağaçlılar için çok şey ifade ediyor. 40 yıldan beri konuştuğumuz bu yol maalesef bugünlere kadar beklemiş. Ama geçte olsa Beyağaçlılar olarak çok sevinçliyiz. Biz sebep olan, hizmet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı