REKLAMI GEÇ

Asırlık nineye başkan sürprizi

Asırlık nineye başkan sürprizi

Buldan’da 100 yaşını dolduran Raziye Akça’ya Belediye Başkanı Mustafa Gülbay sürpriz yaptı, doğum gününü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 14:33

Gölbaşı Mahallesinde oturan 1914 Bostanyeri doğumlu Raziye Akça 100 yaşını doldurdu. 101 yaşına merhaba diyen Iraz Nine 7 çocuk, 21 torun sahibi ve torunlarının torunlarını gördü.

İlerlemiş yaşına rağmen hayli dinç görünen Iraz Nine, tek sağlık sorununun nefes darlığı olduğunu söyledi. Bugüne kadar bağ bahçe işleriyle uğraştığını, yediğine ve içtiğine dikkat ettiğini belirten Raziye Akça, çok sevdiği eşini 12 sene önce kaybettiğini söyledi.

Iraz Nine’yi evinde ziyaret ederek sağlıklı, mutlu ömürler dileyerek elini öpen Başkan Mustafa Gülbay “Allah sana uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin. Tüm Buldanlı hemşerilerimin senin gibi uzun sağlıklı yaşaması için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarda hayır dualarını bizlerden ve memleketimizden eksik etme. Çocukların ve torunlarınla birlikte güzel günler diliyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı çok sevindiğini söyleyen Iraz Nine’ de Başkan Gülbay’ı evladı gibi sevdiğini belirterek “Memleket işlerinde sana kolaylıklar dilerim. Allah sizleri de benim yaşıma ulaştırsın” dedi. Başkan Gülbay Raziye Akça nineye ihtiyacı olan vantilatör hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı