REKLAMI GEÇ

Şevik’ten çifte mesai

Şevik’ten çifte mesai

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ev ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Şevik ve ekibi, bir yandan köylerdeki altyapı çalışmalarını takip ediyor, diğer yandan seçim çalışmalarına ev ev gezerek devam ediyor

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2014 Çarşamba, 15:34

Buldan’da yerel seçimlerin iddialı ismi Belediye Başkanı Mustafa Şevik, seçime az bir zaman kala hızlı bir çalışma temposuyla ev gezmelerini sürdürüyor. Demokrat Parti’den belediye başkanlığına yeniden adaylığını koyan Mustafa Şevik, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın mitingi ile yaptığı gövde gösterisini, ev gezmeleri ve köylerdeki altyapı çalışmaları ile devam ettiriyor.

ic-1

KÖYLERDE İKİ VARDİYA ÇALIŞMA
Buldan’a bağlı 28 köy ve Yenicekent kasabasında iki aydan beri hummalı biçimde devam eden çalışmalar sonucu İl Özel İdaresi tarafından son beş yılda yapılan çalışmalar toplamı aşılmış durumda. Bazı köylerde kanalizasyon sorunu çözülürken, bazılarında yol döşemeleri ve içme suyu çalışmaları devam ediyor. Köylerdeki çalışmaları park düzenlemeleri ile sürdüren Şevik ve Belediye ekipleri, zaman zaman iki vardiya halinde çalışıyor. Yeni parklara çocuk oyun grupları yerleştiriliyor, yeşillendirmelerle altyapı tamamlanıyor.

YENİCEKENT-GALERİ-ANONSU

ic-3

KAHVE TOPLANTILARI VE ŞEVİK ŞOV
Kahve toplantılarında en büyük ilgiyi, Başkan Mustafa Şevik’in sunduğu slayt gösterisi çekiyor. Belediye Başkanlığı yaptığı son 7 yılın hesabını slayt gösterisi ile sunan Şevik, izleyen ilçe sakinlerine adeta şov yapıyor. Yaklaşık iki saat boyunca hizmetleri ve sorunları anlatıyor, sonrasında ise dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayıp sohbet ediyor. “Şeffaflıktan bahsediyorlar, biz zaten şeffaf bir yönetim olduk. Sunduğumuz tüm bilgileri isteyen her vatandaş belediyemizin ilgili biriminden yazılı veya sözlü olarak elde edebilir” diyerek rakiplerinin iddialarına yanıt veriyor.

ŞEVİK-KİMDİR-ANONSU

ic-4

ÇALMADIK KAPI KALMIYOR
Kahve toplantıları ile yarattığı seçim sinerjisinden güç alanŞevik, birden fazla ekip oluşturarak sürdürdüğü seçim çalışmalarında çalmadık kapı bırakmıyor. Buldan içindeki ev ziyaretlerinde ilgiyle karşılanıyor. Ev ziyaretlerinde “kırk yıl hatırı var” diyerek kahve paketi hediye eden Şevik, çalışmalarının, rakiplerinin iddialarını ve ilçenin sorunları ile gelecek projelerini anlattığı kitap-broşür ve diğer yayınları hane halkına sunuyor.

ŞEVİK'İN 17 PROJE-ANONSU

DEMOKRATİK- KATILIMCI YÖNETİM
Seçim üzerine genel düşüncelerini açıklayan Buldan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Şevik, “Biz seçim çalışmalarımızda samimiyetle gördük ki, insanımız vefasından hiçbir şey yitirmemiş. Yapılan hizmetleri takdir ediyor ve bize değer veriyor. Bundan sonra eğer bize 30 Mart günü vize veririlerse, biz de daha ileri bir belediyecilik örneği sergilemek zorundayız. Demokrasi, adalet, özgürlük, katılımcılık, emek değeri gibi unutturulmak istenen ulvi değerleri ilçemiz ölçeğinde insanımıza sunmanın projelerine yöneliyoruz. Altyapı-üstyapı gibi kavramlar belediyecilik anlayışını sınırlıyor. Dünyaya nasıl baktığınızla ilgili bu konu. Oysa biz daha başka bir mecranın peşindeyiz. Artık sadece hizmet değil, katılım bekliyoruz. İnsanımızın yönetimde söz ve karar sahibi olacağı bir süreç arzuluyoruz. Bunun yollarını açmak için pek çok sosyal proje hazırlıyoruz. İnsanı demokrasiyi içselleştirmemiş bir toplumda demokrasi yerleşmez. Demokrasiyi tanımayan insandan demokratik davranış bekleyemezsiniz. Bunu aşmadıkça sorunlarımız sadece altyapı- üstyapı ikilemine sıkışacak demektir ki, ben bu kadar çapsız bir belediye başkanı olmadım ve olmak istemiyorum” dedi.

BULDAN-SEVİK-KOY-PROJELERİ-ANONSU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı