REKLAMI GEÇ

Çal’da Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Çal’da Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Çallılar şehitler için ayağa kalktı. Çal Belediyesi’nin düzenlediği “Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü” binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılanlara yemek ikramında bulunulurken, belediye binası önünde mevlid-i şerif okutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 16:25

Çal Belediyesi, son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın da katıldığı “Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü”, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden başlayıp, Atatürk Anıtı önünde son buldu.

calda-sehitlere-saygi-yuruyusu-ic

Belediyenin dağıttığı Türk bayraklarının yanı sıra evinden ve işyerinden bayrağını alan Çallılar, yürüyüşe katılarak, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Kahrolsun PKK” sloganları attı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş sonrası vatandaşlara yemek ikram edildi. Belediye binası önünde de şehitler için mevlid-i  şerif okutuldu.

Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Yürüyüşe, her siyasi görüşten vatandaşımız katıldı. Çal adeta ayağa kalktı. Milli birlik ve beraberliğe büyük ihtiyacımız olan bu günlerde, vatandaşımızın verdiği mesaj iyi okunmalıdır. Bir an önce terörün bitmesi ve yaşanan acıların sona ermesini arzuluyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu