REKLAMI GEÇ

Kız ve erkek öğrencilerle bilgi alışverişi

Kız ve erkek öğrencilerle  bilgi alışverişi

Çal Kaymakamı Selami Korkutata ve Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Belediyesi’nin işlettiği üniversite öğrencilerinin kaldığı yurdu ziyaret etti. Korkutata ve Akcan, öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2014 Çarşamba, 14:59

Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin kaldığı öğrenci yurdunu ziyaret etti. Çal Belediye Başkanlığı tarafından işletilen yurt 50 kız, 50 erkek olmak üzere toplam 100 öğrenci kapasiteli.

Bir katında erkek, diğer katında da kız öğrencilerin kaldığı 3 katlı Çal Belediyesi Öğrenci Yurdu’nu akşam saatlerinde ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Öğrencilerin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Kaymakam Selami Korkutata ile birlikte yurdu ziyaret ettik. Üniversite, akademik yaşam yeni bir dünya onlar için. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Kaymakamlık ve belediye olarak neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

Yurtta kalan öğrencilerin çoğunluğunu, Organik Tarım Bölümü öğrencilerinin oluşturduğunu ve öğrencilerin Çal için ortaya koyacağı her türlü fikre ve projeyi desteklemeye hazır olduklarını da belirten Akcan, “Kapımız hem onlara açık hem de onların Çal için ortaya koyacakları her türlü proje ve desteğe açık. Farklı görüşler, dışarıdan bakışla ortaya konacak tespitler ve her şeyden önemlisi genç beyinlerin önerileri bizim çok daha önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 11 28Parçalı Bulutlu