REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Çameli’de inceleme yaptı

Vali Karahan Çameli’de inceleme yaptı

Vali Hasan Karahan, Çameli’ye inceleme gezisi düzenledi. Muhtarlar ile kurum yetkililerini bir araya getiren Vali Karahan, devlet hastanesinde inceleme yaptı, seraları gezdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2017 Perşembe, 14:35

Vali Hasan Karahan, Çameli’yi ziyaret etti. Çameli Belediye hizmet binasında muhtarlar ile düzenlenen toplantıya Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Çameli Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda kurum yetkilileri tanıtıldı, faaliyet alanları anlatıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı kurum amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Vali Hasan Karahan, Çameli Kaymakam Vekili Onur Özaydın’ı Kaymakamlık makamında ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan, buradaki ziyaretinde hoş bir sürprizle karşılaştı. UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Listesi’nde yer alan Hayri Dev, Vali Karahan’a mini bir konser verdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret eden Vali Karahan belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan daha sonra Çameli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Burada hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karahan, Halk Eğitim Merkezinde el sanatları kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünleri inceleyerek bilgi aldı.

Vali Karahan Çameli ziyaretinde son olarak serada domates yetiştiriciliği yapan işletmeyi ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı