REKLAMI GEÇ

Çardak’ta iki okul için seferberlik başlatıldı

Çardak’ta iki okul için seferberlik başlatıldı

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 yıl içinde 10 yeni fabrikanın açılacağını belirterek, “Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi gerekli. Ayrıca, ilçede sivil havaalanı bulunması nedeniyle, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun da yapımı şart. Bu iki okulun ilçeye kazandırılması için seferberlik başlattık” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 18 Mart 2017 Cumartesi, 15:05

Çardak’ta son dönemlerde referandum çalışmaları ve belediyenin hizmetleri kadar iki okulun yapılıp yapılmayacağı da tartışılıyor. “Belediyelerin görevi sadece alt ve üst yapı çalışmaları yapmak, çöp toplamak değildir. Eğitim ve sağlıktaki sıkıntıların giderilmesi, ekonomik refahın sağlanması için gerekli çalışmalara katkı vermemiz gerekiyor” diyen Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, ilçeye gerekli olan biri lise, birisi yüksekokul olmak üzere iki eğitim kurumunun yapımı için seferberlik başlattığını dile getirdi.

Başkan Öztürk, “Pamukkale Üniversitesi ile defalarca görüştüm. İlçemizde sivil havaalanı olduğundan Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun şart olduğunu ilettim. Üniversite yetkilileri, ‘Binayı yaparsanız olur’ dediler. Hemen hayırsever aramaya başladık ve bir hayırsever buldum. Yakında 43 dekarlık alana binayı yaptıracağız. Ayrıca, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne iki yıl içinde 10 fabrika yapılacağını düşünürsek, Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi de zorunlu oldu. İki okulun yapımı için seferberlik başlattım. Verdiğimiz mücadele sonunda kazanan Çardak olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı