REKLAMI GEÇ

Denizlili dağcılar zirvelerden inmiyor

Denizlili dağcılar zirvelerden inmiyor

Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği’nin geçen yıl başlattığı ‘Zirve Defteri Projesi’ bu yıl da devam ediyor. Dağcılar, 3 saatte Akdağ’ın 2446 metrelik zirvesine tırmandı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 11:43

Kulüp, dernek ve sporcular ve doğaseverlerin katkı ve destekleriyle Denizli’deki zirvelere duygu ve düşüncelerin yazıldığı zirve defterleri yerleştiriliyor.

Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği’nin geçen yıl başlattığı ‘Zirve Defteri Projesi’ bu yıl da devam ediyor. Dağcılar, hafta sonu 3 saatte Akdağ’ın 2446 metrelik zirvesine tırmandı. Haziran ayında olmamıza rağmen erimeyen karları, vahşi atları ve Akdağ’ın zirvesindeki muhteşem güzellikleri görüntüleme şansı bulan dağcılar, zirvedeki molanın ardından inişe geçti.

Dinamik Doğa Sporları Derneği Başkanı Özkan Tütüncüler, “Denizlili dağcılar tüm zirvelere imza atıyor, defter bırakıyor. Derneğimiz yeni kuruldu ve ilk kez bu tırmanışa dernek olarak katıldık” dedi.

Denizlili dağcılar önümüzdeki günlerde Babadağ, Sandras, Tozluyatak, Bozdağ, Karababa, Çökelez, Kızılhisar ve Honaz dağlarına tırmanış yapacak. Denizlili dağcılar yaz boyu zirvelerden inmeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı