REKLAMI GEÇ

15 yaşındaki Rana 3 gündür kayıp

15 yaşındaki Rana 3 gündür kayıp

Çivril’de ailesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki Rana Nur Tutar, 3 gün önce okula gitmek için evden ayrıldı, bir daha da geri dönmedi. Her yerde aramalarına rağmen bir sonuç elde edemeyen Tutar ailesi kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 14:30

Çivril’de ailesiyle birlikte yaşayan ve imam hatip lisesi öğrencisi olan Rana Nur Tutar, her zamanki gibi 3 gün önce sabah okula gitmek için evden ayrıldı.

Rana okul çıkışı evine dönmeyince ailesi aramaya başladı. 3 gündür Çivril’i karış karış aradıklarını ancak bir sonuç elde edemediklerini belirten baba Salih Tutar, durumun polise de intikal ettiğini, güvenlik güçlerinin de aradığını söyledi.

Kızının hiçbir sorunu olmadığını belirten anne Nurife Tutar ise kaçırılmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. Kızının imam hatip lisesi öğrencisi olduğunu belirten Anne Tutar, “Kızımı çok merak ediyorum ve endişeliyim. Görenler ya da yerini bilenler polisi arayabilir, 544 686 38 76 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir. Tüm Denizli’nin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı