REKLAMI GEÇ

Çivril’de göçmek üzere okul tehlike saçıyor, CHP “Yıkılsın” diyor

Çivril’de göçmek üzere okul tehlike saçıyor, CHP “Yıkılsın” diyor

Çivril’in Ömerli Mahallesi’ne 70 yıl önce yapılan eski ilkokul tamamen yıkılmak üzere. Çivril Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Tunay Yazıcı, “Yıkılmak üzere olan okulun içi ve çevresi çocukların oyun alanı. Facia yaşanmadan bina derhal yıkılmalıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2017 Salı, 10:58

Çivril’in Ömerli Mahallesi’ne 70 yıl önce yapılan ilkokul 30 yıl önce yeni okul yapılınca boşaltıldı. Boşaltılan okul zamanla iyice yıprandı. Duvarlarının bazı yerleri yıkıldı, çatı iyice sallanmaya başladı.

Okulun bahçesi ise, çocukların oyun alanı. Çocukların okulun içi ve çevresinde sürekli oyun oynadığını söyleyen Çivril Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Tunay Yazıcı, “Okul yıllardır yıkılmıyor. Muhtarlık, Çivril Belediyesi’ne defalarca yazılı müracaat etmiş, yine yıkmamışlar. Ülkemizde önlem almak için facianın mı yaşanması gerekiyor. Bir facia yaşanmadan bina ivedilikle yıkılsın” dedi.

Eski okul binasının bulunduğu alanın Hazine arazisi olduğunu söyleyen muhtar Göker Yılmaz ise, “Okul yıkılırsa olduğu alana çocuk oyun alanı yada park ve Pazar yeri gibi bir alan yapılabilir. Hem mahallemizi için faydalı bir alan yapılmış olur hem de çocuklarımız için tehlike oluşturan bina ortadan kalkar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı