REKLAMI GEÇ

Kocayayla’ya turizm formülü

Kocayayla’ya turizm formülü

Çivril’i çevreleyen Akdağ’da bulunan Kocayayla’nın turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Doğal hayatı koruyarak yapılacak düzenleme ile Kocayayla, konaklanabilecek bir yer olacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2014 Perşembe, 09:49

Denizli’nin çok bilinmeyen doğal güzelliklerinden Çivril Akdağ’daki Kocayayla turizme kazandırılacak. Bölgedeki doğal hayatın zarar görmeden günübirlik ve konaklanabilir turizm alanı yaratılması için çalışma başlatıldı.

UZMANLAR YAYLADA
Bu kapsamda, Afyon 5’inci Bölge Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mehmet Kuşçu, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hamdi Alkan, Çivril Orman İşletme Şefi Sercan Kızılel ile birlikte bölgeye giden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, aklındaki projeleri uzmanlarına danıştı.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Belediye Başkanı Güven, Akdağ Kocayayla’nın turizme açılabilmesi,yapılacak düzenleme ve çalışmaların değerlendirilmesi ve yol çalışmalarını değerlendirdik. İnşallah kısa sürede, Kocayayla’yı bölgenin turizm merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

GÖRÜLMESİ GEREKEN GÜZELLİK
Denizlihaber.com’un gezi yazılarıyla ünlü kalemi Zeki Akakça da Kocayayla ile ilgili bilinmeyenleri yaklaşık iki yıl önce sayfalarımıza taşımıştı. İşte Kocayayla’yı bir gezginin gözünden anlatan o yazı:

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı