REKLAMI GEÇ

Belediyeden öğrencilere sürpriz

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan ilk ve orta öğrenim okullarındaki tüm öğrencilere yaz tatili sürprizi hazırladı.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

İçerisinde, yaz tatilinde çocukların ve gençlerin sağlıklı büyümeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları amacıyla eşofman takımı bulunan hediye paketleri, öğrencilerin okullarına gönderildi. Bu arada, 55 mahalleye yaptırılan 67 basketbol ve voleybol sahasında da ücretsiz basketbol kursu düzenledi.

Denizli Belediyesi, ilköğretim ve liselerde eğitim gören çocukları unutmayıp onlar için yazın spor yapmakta kullanabilecekleri üzerinde ‘Denizli’yi Seviyorum’ yazılı 55 bin eşofman takımı yaptırdı. Eşofmanların bir bölümü, okullar kapanmasına kısa süre kala okullarda dağıtıldı. Ancak kalan diğer bölümü ise gelen talepler de dikkate alınarak miktarı artırılıp okul müdürlüklerine gönderildi.

Spor yaparak sağlıklı yaşamak isteyen her öğrenci, Denizli Belediyesi’nin kendileri için yaptırdığı eşofman takımlarını, eğitim gördükleri okullardan mesai saatleri içinde alabilecekler. Bu arada Denizli Belediyesi’nin ‘yaşam boyu spor ve yaşam boyu sağlık’ sloganıyla İncilipınar Parkı’nda başlattığı spor aktivitesi devam ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri sabah 7:30’da başlayan aktivitelere eşofmanlarını giyen tüm çocuklar da katılabiliyor.

Denizli Belediyesi, 2005-2006 öğretim yılında ilköğretimdeki 60 bin öğrenciye üzerinde ‘sigaraya hayır ve Alo İtfaiye 110’ yazılı tişörtler dağıtmıştı. 80 bin öğrenciye de yazın tatilde okumaları amacıyla tamamı Türk yazarlardan oluşan hikaye kitabı verilmişti. Bu yılki eğitim yılında ise ilköğretim okuluna yeni başlayan 7 bin minik öğrenciye de önlük yakaları hediye edilmişti. Çocukların ve gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için de 55 mahalleye 67 basketbol ve voleybol sahası yapılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı