REKLAMI GEÇ

Kura heyecanı

Kura heyecanı

Yenişehir Kapalı Pazaryeri’nde, 26 dükkân ve 214 tezgâhın sahipleri, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen kura çekimiyle belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 29 Şubat 2008 Cuma, 01:00

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda noter huzurunda düzenlenen kura çekimiyle, 7 bin 500 metrekare alana inşa edilen Yenişehir Kapalı Pazaryeri’nde, 26 dükkân ve 214 tezgâhın sahipleri belirlendi. Kuraya, çok sayıda pazarcı esnafı katıldı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, belediyenin 4 kapalı pazaryeri yaptığını ve böylece hem pazarcı esnafını hem de alışveriş yapan vatandaşları kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgârdan kurtardığını söyledi. 2 yıl içinde ihtiyaç durumuna göre 6-7 tane daha kapalı pazaryeri yapılacağını ifade eden Zolan, “Amacımız, vatandaşlarımıza sağlıklı ve temiz ortamlarda alışveriş yapma imkânı sunmaktır. Onun için de kapalı pazaryeri yapımına ayrı bir önem veriyoruz. Pazarcı esnafımız için de 2 otobüs kiralayıp buraya servis koyacağız” dedi.

Daha sonra noter huzurunda kuralar çekildi. Pazarcılar Odası’na üye pazarcı esnafının girdiği kurada, 26 dükkân ve 214 tezgâh 10 yıllığına kiraya verildi. Pazarcı esnafı dükkânlar için 25 taksitte ödemek koşuluyla 10 bin YTL, tezgâhlarda ise yine 25 taksitle 5 bin YTL kira ücreti ödeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı