REKLAMI GEÇ

Pazar günü elektrik kesintisi var

Pazar günü elektrik kesintisi var

TEİAŞ’a ait TM2 Trafo Merkezi’nde yapılacak bakım çalışması nedeniyle, Denizli’nin birçok bölgesine, 11 Mayıs Pazar günü elektrik verilemeyecek.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

Türkiye Elektrik İşletmeleri A.Ş.’ye ait olan TM 2 Trafo Merkezi’nde 11 Mayıs Pazar günü bakım çalışması yapılacak. Bu nedenle, 11 Mayıs Pazar günü, 08.00-20.00 saatleri arasında;

İzmir asfaltının 5. ve 7. kilometreleri arasında kalan özel trafolu müşteriler, Hacıeyüplü, Salihağa Bozburun bölgeleri, Gümüşler Beldesi Zafer Mahallesi, Kayhan Beldesi Bozyaka Mahallesi, Merkez Yunus Emre Mahallesi, Merkez Karakurt Köyü Gölbaşı Mahallesi, Akkale Beldesi ve çevresi, Ankara asfaltının Pamukkale yol kavşağı ile Pınarkent Kasabası arasında kalan bölgedeki özel trafolu müşteriler ve Merkez Güzelköy’ün tamamı, Pamukkale Sanayi Sitesi, Karahayıt ve Irlıganlı Kasabası, Kocadere, Eldenizli, Yeniköy ve Küçükdere Köyleri’ne elektrik verilemeyecek.

TEİAŞ’tan yapılan açıklamada, kesintilerin belirli aralıklarla yapılacağı ve çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde elektrik verilebileceği belirtildi. Abonelerden, bakım çalışması sırasında elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkarmaları, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı