REKLAMI GEÇ

Honaz AK Parti Teşkilatı’ndan CHP’ye sert tepki

Honaz AK Parti Teşkilatı’ndan CHP’ye sert tepki

Honaz’da 23 Nisan kutlamalarında yaşanan olaylara ilişkin AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan sert tepki geldi. İlçe Başkanı Zekeriya Akan, Honaz Belediyesi’nce düzenlenen çocuk şenliğinde parti amblemli balon dağıtılmaya çalışıldığını söyledi, “CHP aynı CHP. Provokasyon, iftira ve yalan hepsi bir arada” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 18:16

Honaz’da gerçekleştirilen 23 Nisan şenliğinde CHP’li bir grup ile AK Partililer karşı karşıya gelmiş, gerginliğin ardından olay karakola taşınmıştı. CHP kanadı AK Partililer ve belediye zabıtalarınca tartaklandıklarını ileri sürerken, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Zekeriya Akan’dan hem yaşananlar, hem de iddialara ilişkin açıklama geldi.

ŞENLİĞİN NEŞESİNE GÖLGE DÜŞÜRDÜLER
AK Parti Honaz İlçe Başkanı Zekeriya Akan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Honaz Belediyesi tarafından ilçe meydanında düzenlenen çocuk şenliğinin yoğun bir katılımla ve neşe içinde devam ettiği sırada ‘Hayır’ logosunun yer aldığı araçla CHP Kadın Kolları Başkanı Sündüs Başsorgun ve CHP Honaz İlçe Başkanı Suat Nurkaya’nın da aralarında olduğu bir grup şenlik bölgesine gelerek, çocuklara CHP amblemi bulunan balon dağıtma girişiminde bulunmuşlardır. CHP’li grubun bu tutum ve davranışları şenliğe katılan çocukları ve ailelerini huzursuz etmiştir. Honaz Belediyesi çalışanları ve AK Parti ilçe teşkilatımızın mensupları ile ilçe halkımızın sağduyulu yaklaşımı sayesinde CHP’nin logolu balon dağıtım girişimi engellenmiştir. Ancak CHP’lilerin dağıtımı devam ettirme konusundaki ısrarları sebebiyle polis gerekli müdahalede bulunmuştur” dedi.

İFTİRA ATIYORLAR
CHP’lilerin tartaklandığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu öne süren Akan, “CHP, 23 Nisan gibi önemli bir günde Honaz ilçemizde yaptığı bu hatasını kabullenip ilçe halkından özür dilemesi gerekirken, yaptığı hatasını yalan ve iftiralarıyla temizlemeye çalışıyor. Honaz halkı bu yaşanan hadise karşısında kimin hizmet peşinde koştuğunu, kimin şov yaptığını çok iyi bilmektedir. 23 Nisan’ı kullanıp siyasi şov peşinde koşanlar bu emellerine ulaşamayacaklar. Cumhuriyet nasıl milletimizin koruması altında ise, 23 Nisan da bu milletin koruması altındadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı