REKLAMI GEÇ

Honaz halkı nöbette

Honaz halkı nöbette

FETÖ yanlılarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin önünün kesildiği kilit noktalardan biri olan Çardak Havaalanındaki direniş Türkiye gündemine oturmuştu. Direnişte etkili olan Honazlılar nöbeti bırakmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2016 Pazartesi, 14:25

Honaz’da ara vermeden devam eden demokrasi nöbetine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de katıldı. Honazlılarla bir araya gelen Tin, darbe gecesinde yaşananları anlattı. Milli iradeyi milletten başka kimsenin yıkamayacağını halkın darbecilere çok iyi gösterdiğini ifade eden Tin, Honaz halkına teşekkür ederek, er ya da geç terör örgütü üyelerinin devletin içinden tamamen temizleneceğine vurgu yaptı.

Tin, “15 Temmuz’dan bu yana, meydanlarda vatan nöbeti tutan yol arkadaşlarımıza selam olsun. Bir taraftan valimiz, jandarma komutanımız, devletini, milletini seven kamu görevlileriyle beraber önce Çardak Havalimanı’nın elektriklerini kestirdik. Havalimanı pistine yine Honaz ve Çardak Belediyeleri ile vatandaşlarımızın iş makinalarını, kamyonlarımızı, otobüslerimizi sıraladık ve askeri kargo uçağının havalimanına inmemesini sağladık. Bunun neticesinde halkımızın yoğun gayretiyle darbeye destek vermek üzere Denizli’den Ankara’ya gidecek olan 550 komandonun gidişini ve daha fazla kanın akmasını engelledik. Orada bulunan askerler silahlarını bırakana kadar demokrasi haykırışımızdan ve milli irademiz savunmaktan asla vazgeçmedik “dedi.

DEVECİOĞLU: “NÖBETE DEVAM EDECEĞİZ”
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da, “Bu gece de meydanları, sokakları boş bırakmıyoruz. Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin, Honaz Çarşı Meydanında Milli İradeye sahip çıkan Honaz‬lı hemşehrilerimiz ile bir arada. Milli İrade ve Demokrasi buluşmalarımızda Çardak’taki vatandaşlarımızla da bir araya gelmiştik. Büyükşehir Belediyesi önünde de demokrasi nöbetine katılmıştık. Vekilimiz Şahin Tin’in de bu gün bizimle birlikte olması bizleri onurlandırdı. Demokrasi nöbetine sonuna kadar devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. ‬

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı