REKLAMI GEÇ

Babaanne ve 2 torunu yanarak can verdi

Babaanne ve 2 torunu yanarak can verdi

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde iki katlı bir binanın mutfak olarak kullanılan çatı katında çıkan yangında, babaanne ve iki torunu yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2014 Cuma, 12:20

Ramazan ÇETİN- Ferah IŞIK / HONAZ, (Denizli) (DHA)
Bir tekstil atölyesinde çalışan 25 yaşındaki Fatma ve 29 yaşındaki Ahmet Akkuş çiftinin Hürriyet Mahallesi, Öner Sokak’taki evlerinde, bugün saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. İki katlı binanın çatı katının mutfak olarak kullanılan bölümdeki yangını fark eden komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri, alevlere su sıkarak müdahale etti. Elyaf ve mutfaktaki eşyanın tutuşmasıyla yükselen alevleri söndüren itfaiye ekipleri, içeri girdiklerinde yanarak ölen 4 yaşındaki Ecrin ve 3 yaşındaki Hasan Akkuş kardeşlerle babaanne 50 yaşındaki Berrin Akkuş’un birbirlerine sarılmış cesetleriyle karşılaştı.

ic-2

Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından babaanne ve iki torunun cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen anne Fatma ve Ahmet Akkuş çifti sinir krizi geçirdi. Fenalaşanlara 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde tıbbi müdahalede bulundu. Anne Fatma Akkuş’un, “Keşke çocuklarım değil de ben ölseydim. Yavrularım” diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Anne Akkuş’un feryatları karısında duygulanan çevredekilerden bazıları da gözyaşlarını tutamadı.

ic-1

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da olay yerine gelip bilgi aldı. Belediye Başkanı Devecioğlu, “İtfaiye olay yerine kısa sürede ulaşmasına rağmen maalesef üç canımızı kaybettik. Acımız, büyük” dedi.

anons-2

Mutfakta yanan ocaktan çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 25 Mayıs 2014, 11:34

Bu suç başkanın değil de kimin. Hata kimde suçlu kim. Böyle olay bugüne kadar ne duyulmuş nede görülmüştür. Umarım artık böyle sorumsuzluklardan dolayı başkalarının canı yanmaz umarım.ATEŞ DÜŞTÜGÜ YERİ YAKAr. ÖLENLERİN MEKANI CENNET OLSUN. ALLAH AİLEYE BÜYÜK SABIR VERSİN.

emine   -  Bağlantı 25 Mayıs 2014, 11:20

Böyle sorumsuzluklar olduğu sürece daha cok canlar yanar honaz adı üstünde gelişmiş ilce böyle sorunlar köy yerinde bile yaşanmıyor. AİLEYE ALLAH BÜYÜK SABIRLAR VERSİN.

şevket şahin   -  Bağlantı 24 Mayıs 2014, 14:03

ahmet e korcan abime musa abime alim dayıma ve ailesine allah sabırlar versin

şevket şahin   -  Bağlantı 24 Mayıs 2014, 14:01

allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına allah sabır versin .

Ayşe   -  Bağlantı 24 Mayıs 2014, 11:50

İtfaiye olay yerine çok geç geldi ve geldiğinde su yetersizdi. Organizeden itfaiye geldi yangını onlar söndürdü. Ve bu acı olayın yaşandığı evin tam karşısında emniyet vardı. Yavruların ve babaannenin onca çığlığına rağmen hiç kimse yardıma koşmadı. Mekanınız cennet olsun melekler…Rabbim Ahmet abiye ve Fatma ablaya sabır versin…

ziya kaplan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 22:34

Ölen kadin benim halam çocuklar ahmet Abinin gözünün nuru yalan mi söylüyoruz itfaiye bos geldi ikinci itfaiyenin hortumunu acamadi itfaiyeciler organize itfaiyesi söndürdü yangini inanmayan gitsin sorsunlar itfaiye bosmuydu dolumu

murat   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 22:29

Kardeşim bunun ne chp ile ne akp ile ne de mhp ile alakası yok, kısacası siyasetle alakası, hele turgut başkanla hiç yok. Bu büyükşehir olmanın getirdiği bir sorun, çünkü büyükşehir belediyesi ve itfaiyesi gerekli hassasiyeti gösterseydi bu 3 can yitip gitmezdi. Turgut başkan olayın başladığı an dahil her an her zaman orada ve acılı aileyle beraberdi. Sorun honaz belediyesi değil denizli ve denizli itfaiyesi. Honazda itfaiye var ama belediyenin sözü geçmiyor neymiş büyükşehir idare edecekmiş.Gördük nasıl idare ettiklerini 3 can gitti. Allah geride kalanlara sabrı cemil eylesin. Allah rahmet eylesin.

Şahan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 19:17

Kim demis HONAZDA ITFAIYE YOK DIYE 3 iTFAiye Mevcut ITFAIYE LERIN UZERINDE DENIZLI BUYUKSEHIR YAZIYOR VE BUYUKSEHIR BELEDIYESI ADI ALTINDA HIZMET VERIYOR CAMUR ATMAYIN BIRAKIN HONAZ ACISINI YASASIN NE BU HEMEN AC KARGALAR GIBI ISI TURGUT BAŞKANA ATIYORSUNUZ

erkan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 17:59

Bilip bilmeden bilincsizce yorum yapmayin itfaiye bosmusta itfaiye yokmus honaz da 3 adet itfaiye araci mevcut buyuksehir belediyesi adi altinda hizmet veriyor Turgut baskanla ne alakasi var chp zihniyeti biyerleri karamakta ustunuze yok

özdoğan otomotiv..DENİZLİ   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 17:56

ALLAH RAHMET EĞLESİN. AİLESİ VE YAKINLARINA ALLAH SABIRLAR VERSİN.

ziya kaplan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 16:48

Honaz belediye baskani sayın turgut Devecioğlu nun acıklamaları tamamen asılsızdır Honaz ve büyük şehir belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede çok geç kalmanın yanı sıra bos itfaiye aracı ve eksik ekipmanlar olay yerinde bocalamış organize itfaiye ekipleri müdahale etmiştir bu bir ihmaldir bu bir suçtur CHP CİVRİL GENCLİK KOLLARİ BASKAN YARDİMCİSİ ZİYA KAPLAN

murat   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 15:15

Bu açıklama tamamen yanlış, Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ve Honaz itfaiyesi malesef geç müdahale ettiler, taa organize bölge itfaiyesi geldi ilk onlar girdi ve müdahale etti onlardan önce. Sorumlular bunun hesabını vermeli. Koca ilçede itfaiye yok !!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı