REKLAMI GEÇ

Honaz’ın ‘Göz’ü çok gözde

Honaz’ın ‘Göz’ü çok gözde

Honaz’ın temiz su kaynağı ve ağaçlıklarıyla sıcak havalarda en çok tercih edilen yeri Göz Mesireliği, bu hafta sonu da doldu taştı. Vatandaşlar, hem piknik yaptı, hem de kaynaktan çıkan buz gibi suda serinledi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2014 Pazartesi, 10:20

İlçenin en gözde yerlerinden Göz Mesireliği, bu hafta sonu sıcak havadan bunalanların sığındığı adres oldu.Temiz su kaynağının bulunduğu mesirelik alanında hafta sonu yer bulmak neredeyse imkansız hale gelirken, belediye ekipleri de bir olumsuzluk yaşanmaması için görev yaptı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ilçenin serin havasına ve Göz Mesireliği’ne herkesi beklediklerini söyledi. Devecioğlu, “Honazlı kardeşlerimiz konuklarını Göz Mesireliği’nde ağırlıyor. Gelen ziyaretçiler, ilçemizin doğal güzelliklerini görme fırsatını yakalarken, aynı zamanda mesirelik alanında gönüllerince eğlenip salıncak biniyor, ip atlıyor ve mangal yakıp piknik yapıyorlar. Bunaltıcı sıcaklarda havuz da serinleme fırsatı buluyorlar. Kentin özellikle yoğun iş trafiği ve sıcak havasından bir nebze olsun uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Pınarbaşı Göz Mesireliğine bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı