REKLAMI GEÇ

İŞKUR işveren ile iş arayanları buluşturuyor

İŞKUR işveren ile iş arayanları buluşturuyor

Denizli Çalışma ve İş Kurumu’nda, mermer sektöründe çalışacak iş arayanlara yönelik toplu iş görüşmesi gerçekleştirildi.Faber Mermer temsilcileri ile iş arayan 40 kişinin bir araya geldiği görüşmede, 10 kişi işe yerleştirilrdi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 10:36

İş arayanlara daha fazla hizmet sunabilmek, iş arayanların işverenlerle buluşmasını sağlamak amacıyla her ayın belirli günlerinde İŞKUR’ da toplu görüşmegerçekleştirilmesi planlandı. Bunlardan birisi Faber Mermer ile işbirliği yapılarak düzenlendi.Görüşmeye Faber Mermer’ den Üretim Müdürü Ali Barış Çelik, Finans Müdürü İlknur Keleş ve İnsan Kaynakları Personeli Şükriye Dolavcı Pişer ile iş arayan 40 kişi katıldı.Görüşme sonucunda 10 kişi işe alındı.

Faber Mermer yetkilileri, görüşmenin verimli geçtiğini, işverenlere ve iş arayanlara büyük kolaylıksağladığını ve her ayın belirli günlerinde tekrarlanması gerektiğini ifade etti.

İş arayan vatandaşlar ise firmaları tek tek dolaşmanın hem yorucu hem de maddi açıdan yükümlülük taşıdığını ifade ederek,İŞKUR yetkililerine bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı