REKLAMI GEÇ

Kale MYO Öğrencileri Minik Kalplere Dokundu

Kale MYO Öğrencileri Minik Kalplere Dokundu

Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘Her İlmek, Bir Yürek’ projesi çerçevesinde Kale Belenköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yardımda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2018 Cumartesi, 10:09

Kale Meslek Yüksekokulu Öğrenci, Belenköy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. ‘Her İlmek Bir Yürek’ projesi kapsamında öğrencilerin okul üniforması, eşofman takımı, spor ayakkabısı ile spor faaliyetleri için gerekli eksikleri tamamlandı. Ayrıca Kale Meslek Yüksekokulu’nun farklı bölümlerinde eğitim gören 25 öğrenci, minik kalplere dokunmak amacıyla atkı ve bere ördü.

Kale Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi öğrencisi Sevda Sönük, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla bu projeyi yürüttüklerini belirtti. Sönük, “Önce Belenköy’de yer alan okul yönetimi ile görüşerek, öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ettik. Bu proje ile toplumda yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi ve toplumsal duyarlılığın arttırılmasını hedefledik” diye konuştu.

Projeye ilişkin olarak, Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise, “Merhamet en etkili silahtır, kalbe kadar işler, iyileşmesi imkansız iyilik yaraları açar.” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Böylesine empati sahibi öğretim görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve personelimiz olduğu için çok gururluyuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı