REKLAMI GEÇ

Asansör konusunda yönetmeliği uygulayın uyarısı

Asansör konusunda yönetmeliği uygulayın uyarısı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Asansör ve Teleferik Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü, asansörlerle ilgili uygulamalar için ilgili kurum ve kuruluşlara “dudak okumaktan vazgeçip, yönetmelikleri uygularsak üzücü olaylarla karşılaşmayız”uyarısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 17:23

Denizli Bilim Sanayi ve Teknolojileri İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği” ile ilgili toplantı Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Asansör ve Teleferik Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü, İl Müdürü Sefa Gökalp, Makine Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Demirçalı, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

denizli-valiligi-asansor-semineri-ic

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Asansör ve Teleferik Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü, yaptığı konuşmada, toplantıya katılan ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinden asansör ile ilgili yönetmelikleri aynen uygulamalarını istedi, “aksi takdirde üzücü olaylar yaşanmaya devam eder” uyarısında bulundu.

“MECBUR BIRAKTILAR”
Asansör işletmeleri, bakım ve periyodik kontrolleri ile ilgi yönetmeliğin değiştiği katı kuralların getirildiğini söyleyen Büyüklü, “Buna siz mecbur bıraktınız. Küçük ihmaller nedeniyle yaşanan üzücü olaylar, yönetmelik değişikliğine gerekli kıldı” dedi.

“DENETLEYİN, TAVİZ VERMEYİN”
Denizli’de asansör yetkili servisleri ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerine seslenen Büyüklü, “Dudak okumayı bırakın, yönetmeliği uygulayın. Size anlatılan her şey doğru olmayabilir. Siz bunu kabul ederseniz üzücü olaylara neden olursunuz. Yönetmeliği aynen uygulayın ve istenilen tüm belgeleri eksiksiz olarak temin edilmesini sağlayın, denetleyin, taviz vermeyin” ifadelerini kullandı.

Katılımcılara yönetmelik ile ilgili değişiklikleri anlatan Büyüklü, uygulamalarla ilgili yöneltilen soruları da yanıtladı.

Yorumlar

wserol   -  Bağlantı 14 Ocak 2016, 22:41

mühendis asansörcülerde ne yapacakmış

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu