REKLAMI GEÇ

Bu yarışma biraz farklı

Bu yarışma biraz farklı

Üniversite öğrencilerinin en stresli olduğu dönemler, hiç kuşkusuz vize ve final haftaları. Yoğun bir temponun içine girdikleri, kafalarını kitaplardan kaldıramadıkları dönemleri eğlenceli hale getirmeye çalışan üniversitelililer, Facebook’ta oluşturdukları grupta vize haftasını eğlenceli hale getiren fotoğraf yarışması başlattı. Ancak, ders odaklı fotoğraflar bildiklerinizden biraz farklı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2015 Pazartesi, 13:10

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri “9. Geleneksel Vize Haftası Halleri ve Vize Selfieleri Fotoğraf Yarışması” düzenliyor. Stresin en yoğun yaşandığı dönemlerden biri olan vize haftasında ders çalışma ortamlarının fotoğraflandığı yarışmaya katılan üniversitelileri bu kez kendilerini biraz aştı.

Klasik ders çalışma sahnelerinin yer almadığı fotoğraf kareleri hayli eğlenceli. Kimi kendini cenaze başında dua okumak yerine vizeye çalışırken resmetmiş, kimi kına gecesinde gelinin başında dersleri tekrarlarken objektiflere yakalanmış. Cami çatısında vizeye hazırlanan da var, spor yapmayı farklı bir boyuta taşıyan da.

Yarışmayı ve çekilen fotoğrafları Facebook’ta açılan 9. Geleneksel Vize Haftası Halleri ve Vize Selfieleri Fotoğraf Yarışması sayfasında paylaşan öğrencileri, eğlenceli ödüller de bekliyor. 30 Kasım’da başlayacak ve 5 Aralık’ta tamamlanacak vize haftasının ardından yapılacak değerlendirme, öğrencileri yine öğrenci işi ödüllere kavuşturacak. 14 Kasım’a kadar https://www.facebook.com/denizlipau adresine gönderilecek fotoğrafların ardından yapılacak değerlendirme sonunda başarılı olanları 3 gün 2 gece yılbaşı turu, yemek, apartta bir gece konaklama ve kahve keyfi bekliyor.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu