REKLAMI GEÇ

ÇAKMAK’TAKİ YÜZME HAVUZU TAMAMLANDI

ÇAKMAK’TAKİ YÜZME HAVUZU TAMAMLANDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 7 yüzme havuzu projesinden biri olan Karahasanlı – Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı. Başkan Zolan bu proje ile birlikte söz verdiği 7 havuzun dördüncüsünü de bitirmiş oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2018 Pazartesi, 16:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Osman Zolan’ın söz verdiği 7 yüzme havuzu ve spor kompleksini tek tek tamamlıyor. İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Acıpayam’da tamamlanan projelerden sonra dördüncü tesis de hizmete açıldı. Karahasanlı – Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu projesinde fiziki yapı tamamladı, sadece peyzaj düzenlemeleri kaldı.

Toplam 3835 metrekare alana sahip tesiste yarı olimpik havuz, eğitim havuzu ve iki spor salonru yer alıyor.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, peyzaj düzenlemesi yapılan tesisin kısa süre sonra hizmete gireceğini belirterek, kapalı yüzme havuzunun sadece Karahasanlı’ya değil bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Uzun yıllar Denizli’ye hizmet veren Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu’nun ardından İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Acıpayam’ın ardından tamamlanan 4. kapalı yüzme havuzumuz oldu. Denizlimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Başkan Zolan tesiste yüzme kurslarının verileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu