REKLAMI GEÇ

Canpolat’a altın madalya

Canpolat’a altın madalya

Merkez valiliğine alınan Denizli Valisi Hasan Canpolat, Başbakanlık Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’nce, üstün hizmetlerinden dolayı altın madalya ve beratla ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Son çıkan valililer kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Denizli Valisi Hasan Canpolat, Başbakanlık Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından, altın madalya ve beratla ödüllendirildi. Üstün hizmetlerinden dolayı, altın madalya ve berata layık görülen Canpolat’a, ödüllerini Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın verdi.

Vali Canpolat’ın, Denizli Huzurevi’ne yaptığı veda ziyareti sırasında yapılan törende konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, “Siz bizim gönlümüzde hep var olacaksınız. Sizin verdiğiniz talimatlarla yaptığımız çalışmalar sonucu diğer illerin çok önünde gider hale geldik, hatta onlara rehberlik eder durumdayız” dedi.

Vali Dr. Hasan Canpolat, Denizli’de yardımlaşma kültürünün çok gelişmiş olduğunu, bunun da sosyal kurumların durumuna bakılınca çok kolay anlaşılabileceğini belirtti. Vali Canpolat, bir ilde sanayi, eğitim kadar sosyal hizmetlerin de belirli seviyede olması gerektiğini ve yapılan çalışmalarla Denizli’nin bunu başardığını söyledi. Vali Dr. Hasan Canpolat, “Bugün Denizli, sosyal hizmetlerde her türlü ihtiyacı karşılar duruma geldi. Son imzalanan spastik engelliler okulu protokolü ile eksik kalan son halkayı da tamamladık” dedi.

Huzurevi sakinleri, Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar, hayırsever vatandaşlar, ilgili birçok dernek mensubunun katıldığı ziyarette duygusal anlar yaşandı. Ziyaret sonunda Vali Canpolat, hayırseverlere yardımlarından dolayı plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu