REKLAMI GEÇ

CHP’li Kazım Arslan sokakta yok

CHP’li Kazım Arslan sokakta yok

Yerel seçime 37 gün kala denizlihaber.com sokağın nabzını tuttu. “Adayları tanıyor musunuz” sorusunda AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan öne çıkarken, MHP’li Ali İpek’in piar’ı(publicrelations) ise Denizlispor oldu. CHP adayı Kazım Arslan’ın ise sokakta olmadığı gözlendi.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2014 Cuma, 14:32

Büşra KURU
30 Mart yerel seçimi için siyasi partiler ve adaylar propaganda çalışmalarına hız verirken, Denizlihaber.com da bunun halkta ne kadar karşılık bulduğunu öğrenmek üzere vatandaşların arasına karıştı.

“Adayları tanıyor musunuz?”, “Oyunuzu adaya göre mi partiye göre mi kullanacaksınız?”, adayların projelerini biliyor musunuz?” şeklinde yönelttiğimiz sorulara yanıt verenlerin çoğunluğu Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan’ı tanıdıklarını, belediye hizmetleriyle ilgili bilgi sahibi olduklarını söyledi.

CHP’li Kazım Arslan’ın ise vatandaşlar arasında fazla tanınmadığı ortaya çıkarken, CHP’ye oy vereceğini söyleyenler, bu tercihlerinin “iktidarın uyguladığı politikalardan kaynaklandığını” dile getirdi.

MHP’li İpek’in sokakta tanınmasının en önemli etkisi bir dönem Denizlispor’a kulüp başkanı ve yönetici olarak hizmet vermesi.

İşte vatandaşların adaylara ilişkin düşünceleri:

ic-1

İSMAİL BULAT
Hizmet iyiyse partide iyidir. Parti olmasa hizmette olmaz.Belediye başkan adaylarını tanıyorum. Şuanda tek bir parti var AKParti. Emekliyim akşama kadar gezip görüyorum. Yapılanları görüyoruz,icraatı görüyoruz. Ben projeye göre oy vereceğim.

ÖMER EYVAZ
Oy verme adına henüz kararsızım, ancak projeleri okuduktan sonra kararımı vereceğim. Belki son dakika CHP öne geçebilir. Yapılan işlere bakılacak ve o işler hakkında konuşulacak. Ben adaya değil, projelere bakıyorum.

HASAN MAMA
Ben CHP’liyim. CHP’den başka partiyi düşünmüyorum. Partideki adayları tanıyorum. Çoğunlukla toplantılara gidiyorum. Beni AKParti bıktırdı. Bir günde 70 tane mesaj geliyor. Yok toplantımız var,açılış var. Ben elektrikçiyim, 20 metrelik bir direğin üstünde çalışıyorum. Yeri geliyor ekmek bulamıyorum. Bana bugün mü soruyorlar. Ne olursa olsun ben CHP’liyim.

ic-2

İBRAHİM AYCAN
Bütün adayları tanıyorum ama CHP’yi daha çok ön planda görüyorum. Ben projeye göre oy veriyorum. Bu kadar hırsızlık, bu kadar yolsuzluk bugüne kadar olmadı. Ayakkabının arasında milyarlar, dolarlar olur mu? Milletvekilinin, bakanın oğlu hapse girer mi? Bu partiye nasıl oy vereyim? Ben CHP’li değil DP’liyim aslında ama oyumu CHP’ye vereceğim.

AHMET TANIK
Bilinçli olarak oy kullanmıyoruz. Eskiden köylerimiz çamurdan geçilmiyordu. Hastanelere ulaşamıyorduk. Şimdi 112 aradığımızda dağın başında dahi olsa ambulans geliyor.Belediye başkan adaylarından sadece kendi adayımı, Osman Zolan’ı tanırım. Diğer parti adaylarını tanımıyorum.

ARSLAN KURT
DenizliBüyükşehir Belediye Başkan adaylarını tanıyorum. Kazım Arslan ve Ali İpek’i isim olarak tanıyorum. AKParti adayını daha iyi tanıyorum. Ben adaya göre oy veriyorum.

ic-3

ARSLAN KANDEMİR
“Burada en fazla ne yapabilir? Suyu, kanalizasyonu yapacak tabi. Teleferik yapacakmış işte. İllaki siyasetten anlamak gerekmiyor. Denizli biraz dindar yerdir. O adamda öyleyse kesin seçilir” diyen Kandemir, “Ali İpek’i tanıyor musunuz?” sorusuna “Eski Denizlispor Başkanıymış” yanıtını verdi.

ALİ İHSAN BAĞADIR
“Bu belediyedeki adamın ayak bastığı her yerde menfaat var” yorumunu yapan Bağadır, “başkan adaylarını tanıyor musunuz?” sorusunu yanıtlarken, “Ben, MHP’den Ali İpek’i tanırım. Denizlispor Başkanlığı yapmıştı” diye konuştu.

RECEP AHİ
Denizli Büyükşehir Belediye başkan adaylarını tanıyorum. Yazık değil mi vatandaşın paralarını çarçur ediyorlar. Basit reklamlara çevre kirliliğine, gürültü kirliliğine sebep oluyorlar. Oysa bir takım iletişim araçlarıyla ne yapacağını, ne yapmak istediklerini anlatabilirler. Geçmişteki siyasilerin söylemi vardı, maç 90 dakika diye. Son ana kadar ne olacağı belli olmaz, süreç daha erken.

ic-4

ALİ DEDELER
Büyükşehir belediye başkan adaylarının hepsini tanımıyorum. Sadece Osman Zolan’ıtanıyorum. Adaya göre oy vereceğim. Adayların projeleri hakkında da yeterli bilgiye sahip değilim.

MURAT ÖZEN
Sadece isimlerini biliyorum. Kafamda siyasi tercihim var. Ben MHP’ye oy vereceğim. Ali İpek’i Denizlispor Başkanlığından tanıyorum. Denenip görülmesi lazım.

NACİYE ÜNAL
Parti adayları hakkında bilgim yok. Osman Zolan’ı tanıyorum. İlk defa oy kullanacağım. AK Parti’ye oy vereceğim.

ic-5

GÜLSU DÖNMEZ
Oyumu AK Parti’ye vereceğim. Çünkü su, elektrik faturasından fazla miktarda paralar alınsa da bize yönelik birçok faaliyette hizmet olarak geri dönüyor.

EŞREF ÜN
Belediye başkan adaylarını tanıyorum. Osman Zolan’ın hizmetlerini gördüğüm için oyumu AKParti’ye vereceğim.

NESLİHAN TUFAN
Belediye başkan adaylarını tanımıyorum. Sadece AKP hizmetlerini gördüğüm için oyumu Osman Zolan’a vereceğim.

ic-6

MUSTAFA ÜNAL
Belediye Başkan adaylarını tanıyorum. Kazım Arslan’ı pek duymadım ama Ali İpek Denizlispor Kulüp Başkanlığı yapmıştı sanırım. Ben emeğe göre oy vereceğim.Hizmeti en iyi bulduğum tek parti var.

AHMET DEVE
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını tanımıyorum. Oy vermekte karamsarım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu