REKLAMI GEÇ

Demokrasi nöbetine katıldılar ama…

Demokrasi nöbetine katıldılar ama…

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından sokağa çıkanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlarda “Demokrasi Nöbeti”ne başladı. Bu nöbete vatandaşların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan müdürler ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı. Ancak, bazıları tutuklandı. İçlerinde gözaltına alınan da oldu, açığa alınan da…

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2016 Pazartesi, 08:30

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında askerden hakimlere, kaymakamdan vali yardımcılarına, daire müdürlerinden sivil toplum kuruluşu yöneticilerine çok sayıda kişi tutuklandı, gözaltına ve açığa alındı. Bunlar arasında Demokrasi Nöbeti’ne katılanların da bulunması dikkati çekti.

denizli-darbe-girisimi-gozalti-veysel-beyru

DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI AMA…
Kamuda ilk gözaltına alınan isimlerden birisi Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru oldu. 15 Temmuz gecesi darbeyi kınama mesajı yayınlayan Beyru,önce gözaltına alındı. Ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

denizli-darbe-girisimi-aciga-alinmasezgin-kutlu

DEMOKRASİ NÖBETİNDE FACEBOOKTA CANLI YAYIN
21 Temmuz’da görevden alınan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu da Demokrasi Nöbeti’ne destek verenlerden. Kutlu’nun açığa alındığı gün sonrasında Delikliçınar Meydanı’na gelerek, facebook üzerinden canlı yayın yaptığı gözlendi.

denizli-darbe-girisimi-aciga-alinma-ahmet-altin

DEMOKRASİ NÖBETİ’NE KATILDI
Kamuda açığa alınan diğer isim ise, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın oldu. Demokrasi Nöbeti’ne katılan Altın, açığa alınmasından sonra sosyal medya hesabından paralel yapıyla bizzat mücadele eden birisi olduğunu paylaştı.

denizli-darbe-girisimi-gozalti-necdet-ozer

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRLİKTE KINAMA KONUŞMASI YAPMIŞTI
İş dünyasını derinden sarsan ise Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in gözaltına alınması oldu. 26 Temmuz’da gözaltına alınan Özer, 16 Temmuz’da belediye başkanları ve işadamları ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin balkonuna çıkarak bir konuşma yapmıştı. Özer, o konuşmasında 15 Temmuz’un tarihe hem kara bir leke, hem de bir demokrasi bayramı olarak geçeceğini söylemişti.

denizli-darbe-girisimi-gozalti-serbest-mahmut-gungor
SERBEST BIRAKILDI, DEMOKRASİ NÖBETİ TUTTU
27 Temmuz’da sabah saatlerinde gözaltına alının DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, aynı gün serbest bırakıldı. Güngör, Demokrasi Nöbeti’ne katılmayı sürdürüyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu