REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’ın halk gününe yoğun ilgi

Başkan Zolan’ın halk gününe yoğun ilgi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği halk günü buluşması gerçekleşti. İstek, sorun ve önerileri aracı olmadan dinleyen Başkan Zolan, halk günü buluşmalarının amacına uygun şekilde devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2018 Salı, 15:46

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen halk günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Osman Zolan, yoğun katılımın olduğu Eylül ayı buluşmasında da halkın istek, sorun ve önerilerini dinledi.

Halk günü buluşmalarının amacına uygun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, “Denizlililerle zaman mefhumu gözetmeden, sürekli iletişim halindeyiz. Çalışma arkadaşlarımız ve tüm ekiplerimizle halkımızın talep ve önerilerine çözüm getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halk gününde hemşerilerimizin bize doğrudan aktardığı önerileri, sıkıntıları ve talepleri dinleyerek bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

AĞUSTOS 2015’DEN BU YANA DEVAM EDİYOR
Denizli’de ilk kez Ağustos 2015’te Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulama ile binlerce vatandaş, istek, sorun ve önerilerini her ayın ilk salı günü randevusuz bir şekilde Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı buluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu