REKLAMI GEÇ

Büyükşehir çalışanları kahvaltıda buluştu

Büyükşehir çalışanları kahvaltıda buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri kahvaltıda buluştu. Çamlık Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2015 Pazar, 14:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile aileleri Çamlık Parkı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İbrahim Özsoy ve Aytaç Turgut, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, daire başkanları, birim amirleri ve tüm çalışanlar ile aileleri katıldı.

buyuksehir-belediye-personeli-camlik-kahvalti-ic-1

“DENİZLİ’DE HİZMET DESTANLARI YAZDIK”
Etkinlikte belediye personeline seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Sizler benim yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, sizler benim Denizli sevdasındaki, hizmet sevdasındaki hizmet arkadaşlarım oldunuz. Denizlimize hizmet eden insanlar olarak benim için ayrı bir öneme sahipsiniz. Denizli’yi 2004 yılında hizmet anlamında devraldığımızda, Denizli hizmetinde ilk yola çıktığımızda, ‘olmaz, yapılamaz, gerçekleştirilemez, hayal’ denilen, ‘hayal görmeyin fazla uçmayın çakılırsınız’ denilenleri sizlerle gerçekleştirdik. ‘Yapacaklarımıza onların hayali bile yetmez’ dediğimiz o büyük sözlerin gerçekleşmesi için her biriniz mutlaka o işlerin bir yerinden tuttunuz. Her biriniz bir yerinden destek verdiniz, bir şekilde bir katkınız mutlaka oldu. Onun için burada olan ve olmayan bütün kardeşlerimize, arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun” dedi.

buyuksehir-belediye-personeli-camlik-kahvalti-ic

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Yoğun katlımın olduğu kahvaltıda renkli görüntüler de yaşandı. Çalışanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Osman Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Büyükşehir çalışanlarına seslenen Başkan Zolan, “Bugüne kadar yanımızdan hiç ayrılmadınız, aynı bizim heyecanımızı hissettiniz. Bizimle sevdalandınız ve vatandaşımıza en üst seviyede, en kaliteli şekilde hizmet etme konusunda gayret gösterdiniz” diye konuştu.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 17 Mayıs 2015, 22:08

Ben o destanı göremeyenlerdenim. Nedir destan? Normal belediye işleri mi? Güldürmeyin o bile yarım yamalak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu