REKLAMI GEÇ

Kar yoğunluğu arttı, bu yollara dikkat!

Kar yoğunluğu arttı, bu yollara dikkat!

Sabah erken saatlerden itibaren yüksek kesimleri etkisi altına alan kar ulaşımı felç etti. Denizli’nin en sorunlu bölgesi olan Cankurtaran’a araç geçişine izin verilmiyor, Çal ve Çivril yolları başta olmak üzere bir çok bölgede sorun var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 12:17

Denizli’nin yüksek kesimleri yeniden yoğun kar yağışının etkisi altında. Beyağaç, Çameli ve Babadağ’da eğitim sekteye uğrarken, karayolları da ciddi sorun yaratıyor.

CANKURTARAN’DA ARAÇ GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR
Denizli’nin en sorunlu bölgelerinden biri olan Denizli-Antalya Karayolu, Cankurtaran bölgesi yoğun kar yağışından olumsuz etkilendi. Kar ve buzlanmanın yoğun olduğu bölgeye geçişlere izin verilmiyor.

Bağbaşı bölgesinde önlem alan ekipler zincirli de olsa araçların Cankurtaran yönüne gitmesine izin vermiyor. Serinhisar bölgesinde de benzer bir uygulama var ve Denizli’ye gelen araçlar durduruluyor.

DİĞER YOLLAR DA SORUNLU
Denizli’nin kötü hava koşullarından en fazla etkilendiği bölgeler olan Çal, Çivril, Beyağaç ve Çameli bölgelerinde de trafik zaman zaman aksıyor. Bu yollarda da kar ve buzlanmanın etkili olduğu bildiriliyor, sürücülerin dikkatli olmaları isteniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu