REKLAMI GEÇ

Evlenince dili açıldı

Evlenince dili açıldı

Denizli’de konuşma özürlü genç bir kız aşık olduğu kişiyle evlenince dili açıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2010 Cuma, 16:30

Bu olayı, ‘Aşkın sevginin başarısıdır’ diye tanımlayan bir iş merkezinde güvenlik görevlisi Serdar Mercan (28) ile tekstilde çalışan Yeliz Akkuş (25), Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik tarafından tanıştırıldı.

Kısa zamanda arkadaşlıkları aşka dönüşen genç çift, kız evinde 7 Nisan tarihinde nişanı taktıktan sonra 7 Mayıs için evlenme tarihi aldı. Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği üyesi olan konuşma özürlü Yeliz Mercan ile ayağında sakatlık bulunan Serdar Mercan, bugün bir ömür boyu mutluluğa şahitlerin ve davetlilerin huzurunda ‘evet’ dedi.

İmzayı atan çiftlerden Yeliz Akkuş, ilk önce ağladı daha sonra basın mensuplarının duvağını kaldırması konusunda ısrar etmesi üzerine hıçkırıklar içinde gülmeye başladı. Denizli Belediyesi İncilipınar Nikah Salonu’nda nikahları kıyılan çiftlerin nikah şahitliklerini ise Kadir Demirtaş, Bahattin Cengiz, Nesrin Akbeyik, Hüdaverdi Akbeyik, Uğur Cavlak, Habibe çakmak ve Hülya Sarıoğlu yaptı.

Aşkın konuşturduğu evliliğe imza atan Yeliz Akkuş, kendisinin daha önce az derecede konuştuğunu ancak aşık olduktan sonra konuşmasının düzeldiğini söyleyerek, “Yine heyecanlanınca dilim sürçüyor ancak şimdi daha iyi konuşuyorum. Aşk böyle olsa gerek” dedi.

Serdar Mercan ise, eşinin daha önceden konuşmakta güçlük çektiğini ancak şimdi eskisine göre çok iyi konuştuğunu belirterek, “Ben Nesrin hanıma ‘beni evlendir’ dedim. O da bana Yeliz’i gösterdi. Ben hemen evlenelim deyince dur bakalım bir bak beğen konuş ilk önce dedi. Sonra biz Yeliz ile konuşmaya başladık ve şimdi artık evlendik. Mutluyum” diye konuştu.

Aşkın nelere kadir olduğunu gösteren bu çiftin evliliğinin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik, “Kızımızın dili çözüldü maaşallah. Onlara mutluluklar diliyorum. Bu işe en çok sevinen ben oldum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu