REKLAMI GEÇ

GEKA’dan büyükbaşlarda verimi artırma eğitimi

GEKA’dan büyükbaşlarda verimi artırma eğitimi

GEKA destekli “Büyükbaş Hayvanlarda Et Ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’’ konulu eğitimler başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 12:07

Pamukkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı arasında, 2017 yılı Teknik Destek programı kapsamında hazırlanan “Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’’ konulu eğitim toplantısı, Bingöl Üniversitesi Veteriner Fakültesinde görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Nursoy tarafından verilmeye başlandı.

Eğitimde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Pamukkale İlçe Müdürlüğü tarafından uygulanan “Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’’ konulu eğitim projesi ve büyükbaş hayvanların besin madde gereksinimleri ile fiziki şartlara bağlı yetiştirme tekniklerinin anlatılacağı belirtildi.

Eğitim programı açılışını yapan İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, “ Bu eğitim ile hayvancılık işletmelerinde yatırımcıların kaynakları etkin bir şekilde kullanarak doğru yönlendirilmesi, hayvancılık yapan yetiştiricilerimizin hayvan besleme ile ilgili bilgilerini artırmak ve doğru bilinen besleme yanlışlarını tespit ederek ülkemizin ve dünya pazarının ihtiyacı olan doğru ve güvenilir gıda ile kaliteli tarım ürünlerine erişilebilirliği gerçekleştirmektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu