REKLAMI GEÇ

KAHREDEN BEKLEYİŞ

KAHREDEN BEKLEYİŞ

PKK terörüne 100’ün üzerinde şehit veren, henüz yeniden alevlenen çatışmalarda 2 evladını daha toprağa gömen Denizli’de dün akşam saatlerinden beri bekleyiş sürüyor. Çatışma bölgelerinde görev yapan Denizlili askerlerin ailelerinin en büyük korkusu evlat acısı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 12:11

Denizli PKK terörüne en çok kayıp veren iller arasında. Şu ana kadar 100’ün üzerinde evladını PKK terörüne şehit veren Denizli, dün akşamdan beri Dağlıca yaşandığı belirtilen korkunç PKK saldırısına odaklanmış durumda. Genel Kurmay Başkanlığı çok sayıda şehidin ve yaralanın olduğu hain saldırıyla ilgili rakam ve isim vermezken, ortaya atılan rakamlar ürkütücü boyutta.

Korkunç ve kara bekleyişi en acı yaşayanlar, şüphesiz çatışma bölgesinde görev yapan Denizlili askerlerin aileleri. Keza söz konusu çatışmaların ve hain saldırıların yapıldığı bölgede Denizlili askerlerin de olduğu biliniyor.

Dün akşamüstü saatlerinde Dağlıca’da zırhlı birliklerin geçişi sırasında PKK’nın yola döşediği mayınlı tuzakların patladığı, patlama sırasında aralarında bir yarbayın da bulunduğu çok sayıda askerimizin şehit düştüğü ve patlamanın ardından bölgede şiddetli çatışmaların çıktığı resmi kaynaklarca belirtilmiş, haberin yayına hazırlandığı dakikalara kadar şehit ve yaralı asker sayısı konusunda her hangi bir açıklama yapılmamıştı.

Sözcü Gazetesi, net bilgilerin paylaşılmaması ile ilgili olarak kaçırılan ve kayıp olduğu söylenen askerler olduğu iddiasını gündeme taşıdı.

Dağlıca’da yakınları olan bazı Denizlililer de yakınlarından haber alamadıklarını endişeli sözlerle Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu