REKLAMI GEÇ

Küçük başkan havuzlu villalara ruhsat vermeyecek

Küçük başkan havuzlu villalara ruhsat vermeyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oturan 9 yaşındaki Efekan Menemencioğlu, “3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in havuza düşüp ölmesi beni çok etkiledi, havuzlu hiçbir villa ve eve ruhsat vermeyeceğim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 16:01

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ortaokul ve ilköğretim okullarında coşkuyla kutlandı. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayram nedeniyle makamını, Sevil Kaynak İlkokulu Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Efekan Menemencioğlu ile paylaştı. Başkan Zolan, “Tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Bir günlüğüne başkanlığı paylaşıyorum ve Efekan Menemencioğlu ile birlikte Denizli’yi yönetiyoruz” dedi.

Başkanlık koltuğuna oturan Efekan Menemencioğlu, önce Zabıta Müdürlüğü Daire Başkanı Emin Akbulut’u aradı ve hiçbir okul kantininde gazlı içeceklerin satışına izin verilmemesi için talimat verdi.

Mememencioğlu, İstanbul’daki bir villanın havuzuna düşüp ölen 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümünün kendisini çok etkilediğini söyleyerek, “Pamir Dikdik’in ölmesi beni çok üzdü. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yüzme havuzlu villa ve evlere ruhsat vermeyeceğim. Tüm çukurları kapatacağım. Hiçbir çocuğun ölmesini istemiyorum. Tüm çocuklara toplu ulaşım ücretsiz olacak. Denizli’de herkes paylaşmayı bilecek ve bu kentte fakir kalmayacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu