REKLAMI GEÇ

Miniklerden anlamlı bağış

Miniklerden anlamlı bağış

Saime Aslan Anaokulu öğrencileri yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları kıyafet ve oyuncakları Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’ne bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 14:19

Saime Aslan Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları oyuncak ve kıyafetleri teslim etmek için Sevgi Eli’ni ziyaret etti.

denizli-sevgi-eli-miniklerden-bagis-ic

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız’ın hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilere Sevgi Eli hakkında bilgi verildi.

Minik öğrencilerin topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Sevgi Eli’ne teslim ederek örnek bir davranış sergilediklerini belirten Mustafa Gökoğlan,  “Hayırsever yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile senelerdir buluşturuyoruz. Fakat minik öğrencilerimizin ziyareti bizim için çok farklı. Çünkü bu yardımlar yaşı küçük, merhameti büyük yüreklerden geldi. Çocuklarımızın erken yaşta, paylaşma, yardım etme ve iyilik duygularını öğrenmesine Sevgi Eli’nin elçilik etmesi bizim için çok anlamlı. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu