REKLAMI GEÇ

Mutlu çocukların mekanı

Mutlu çocukların mekanı

Denizli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımı gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu fiziki yapısının yanı sıra geride kalan zaman diliminde verdiği eğitim ile de dikkatleri üzerine çekti.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2010 Salı, 17:24

Yeni öğretim yılı için ön kayıtların alındığı anaokuluna veliler büyük ilgi gösteriyor. Yapımı Denizli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu velilerin ilk tercihi. Eski cezaevinin bulunduğu alanda inşa edilen Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı’nın hemen üstünde bulunan anaokul fiziki yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez öğrenci kabul eden anaokulu verdiği eğitim ile de göz dolduruyor. Yeni öğretim yılı için ön kayıtlara başlanan anaokuluna veliler büyük ilgi gösterirken kesin kayıtlar Ağustos ayı sonunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile yapılacak.

Okulun 175 öğrenci kapasiteli olduğunu ve 1 Haziranda başlayan ön kayıtlara yoğun ilgi gösterildiğini dile getiren Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağrıcı, ön kayıtların Ağustos sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Ön kayıt sonrasında ise kura çekimi ile öğrencilerin belirleneceğini belirten Çağrıcı, “ İl kez geçen yıl öğrenci kabul ettiğimiz okul fiziki yapısı ile göz dolduruyor. Denizli Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’nin okulun inşasında yakından ilgilendiğini hepimiz biliyoruz. Bu alanda her şey en kaliteli malzemeden yapılmış. Çocukların rahatı için her şey düşünülmüş. Geniş sınıfları, oyun alanları, bahçesi, mutfağı yönetim ve personel odalarıyla her bir alan en iyi şekilde düşünülmüş. Bu alanda çalışan bizler çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı koymak için hiç zorlanmadık. Bir yıl olmasına rağmen fiziki yapının avantajlarını kullanarak eğitim kalitesini de yüksek tuttuk. Bu konuda geçen dönem çocuklarını bu okula gönderen velilerin takdirini aldık. Bu alanı eğitime kazandıran Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Okulda 5 sınıf olduğunu ve 7 şubede eğitim verildiğini belirten Çağrıcı, “ yarım gün ve tam gün olmak üzere 7 şubede eğitim verdiğimiz okula ön kayıtları Ağustos ayı sonuna kadar alıyoruz. Bu güne kadar veliler yoğun ilgi gösterdi. Okulun merkezi bir yerde olması fiziki imkanların yüksel olması elbette ki tercih sebebi. Ön kayıtlar bittiğinde kura çekimi yapılacak ve gelecek yıl okula kabul edilecek öğrencilerin isimleri belirlenecek. Çocuklar burayı bir okul gibi değil de kendi evleriymiş gibi kabul ediyor. Bunu gözlerinden anlayabiliyorsunuz. Tüm velileri okulumuzu görmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu