REKLAMI GEÇ

Sevgi eli, köy köy dolaşıp yardım ediyor

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, ilçe ilçe, köy köy dolaşarak elinin uzandığı tüm ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2007 Perşembe, 00:00

Hayırseverlerin bağışladıkları eşya ve giysileri, maddi durumu iyi olmayan hasta, yatalak, engelli ve tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli, bu kez de Çivril İlçesi’ne giderek merkezde ve köylerde ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalıp yardımda bulundu.

Sevgi Eli melekleri Meral Ayrancı, Gülay Iravul ve Nuray Doğanlı önderliğindeki yardım ekibi, 3 minibüs dolusu 73 koli giysi ve ayakkabıyla yollara düştü. Muhtarlıklar aracılığıyla daha önce belirlenen ihtiyaç sahipleri tek tek dolaşıldı. İlk olarak merkezdeki Gürkay ailesinin evine gidildi. Burada, annesi engelli babası ise mevsimlik iççi olarak çalışan Abdullah Gürkay’ın istediği tüm eksiklikler giderildi. Daha sonra yaşlı ve tek başına bir evde yaşam mücadelesi veren ve uzun zamandır kapısını kimsenin çalmadığı bildirilen Saadet Korkmaz (71), ziyaret edildi. Saadet ninenin tüm ihtiyaçları karşılandı.

Sevgi Eli ekibi, merkezdeki diğer ihtiyaç sahiplerinin istedikleri eşya ve kıyafetleri ise bağlı bulundukları muhtarlığa bırakarak köylere gitti. Bulgular Köyü’nde işsiz zor şartlarda yaşayan Sefer Yıldırım’ın (32) zili çalındı. 8 ve 10 yaşlarındaki çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren Yıldırım, Sevgi Eli yardımlarından memnun kaldı. Bu arada, diğer bazı köylere de gidilerek gelinlikten, ayakkabıya, sünnet kıyafetlerinden okul kıyafetlerine kadar birçok eşya, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli daha önce de, Kale, Çameli, Acıpayam ve Tavas ilçelerinde yardımda bulunmuştu. 2006’da il genelindeki 14 bin ihtiyaç sahibine çeşitli yardımlar yapılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu