REKLAMI GEÇ

Türk Bayrağı’nı alan Çınar’a geldi

Türk Bayrağı’nı alan Çınar’a geldi

Dün Dağlıca’da gerçekleşen hain terör saldırısı sonrası gelen şehit haberlerine sessiz kalmayan Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Denizli Şubesi, “Hepimiz Mehmediz” yürüyüşü düzenledi. Türk Bayrağı’nı alan yaşlısı genci çok sayıda Denizlili gençlere destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 19:03

TGB Denizli Şubesi üyeleri, Çınar Meydanı’nda yaptıkları basın açıklaması ile Dağlıca’da çok sayıda askerin şehit düştüğü PKK saldırısını protesto etti.

denizli-sehitler-icin-yuruyus-yapti-ic

“Bayrağı’nı Al Gel’ sloganı ile sosyal medyadan çağrı yapan TGB’li gençlere, bir elini asasını, diğer elini ise bayrağını alan yaşlısından, gencine çok sayıda vatandaş destek verdi.

Çınar Meydanı’nda yaptıkları basın açıklamasında, PKK ile mücadele eden Mehmetçiğin yalnız olmadığını göstermek amacıyla bu yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirtilerek, Denizli halkına birlik çağrısında bulundular.

“Açılımınız Batsın”, “Hepimiz Mehmediz PKK’ya Yeteriz” , “Mehmetçik bu ülkenin namusudur! Mehmetçiğimize kalkan eller kırılır” sloganları atarak Lise Caddesi’nden Tugay Komutanlığı’na yürüyen gençlerin elinde yalnızca Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri vardı.

denizli-sehitler-icin-yuruyus-yapti-ic-1

TUGAY’A BAYRAK BIRAKTILAR
Delikliçınar Meydanı toplanan kalabalık, Lise Caddesi’nden Tugay’a yürüdü. burada basın açıklaması yapan TGB’li gençler adına Oğuzhan Kapçak, “TSK’nın mücadelesi haklı ve meşrudur. Mehmetçik halkın ışığıdır. Abimiz, kardeşimiz, komşumuz Mehmetçiktir. Türkiye’ye huzurun gelmesi için terör bitirilmelidir. Türküyle, Kürdüyle birlik zorunludur”dedi.

Basın açıklamasının ardından Tugay’a Türk Bayrağı bırakan gençler, eylemi sona erdirdiler. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu