REKLAMI GEÇ

USLU YAZ-AR-BİR GENEL BAŞKANI OLDU

USLU YAZ-AR-BİR GENEL BAŞKANI OLDU

Kısa adı; “YAZ-AR-BİR” olan Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nde, Mithat Makal’ın vefatıyla boşalan Genel Başkanlığa, eski Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2014 Perşembe, 09:46

YAZ-AR-BİR yönetim kurulu yeni görev dağılımını yaptı. Buna göre; Mithat Makal’ın ölümüyle boşalan Genel Başkanlığa Abdülkadir Uslu, Genel Başkan Yardımcılığına Hüsamettin Tat, Genel sekreterliğe Sadık Dağdeviren, Muhasip üyeliğe Hüseyin Kurtaran ve asil üyeliğe İbrahim Çamalan getirildi.

Denetleme Kurulu da, Ramazan Efe, Veli Aykar ve Mehmet Dağal’dan oluştu. 2002 yılında kurulan Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği’nin kurucular kurulu üyesi olan Abdülkadir Uslu, daha önce de Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı olarak dernek yönetiminde yer almıştı.

YAZ-AR-BİR’in Denizli’de 55 ve il dışında 47 olmak üzere toplam 102 üyesi var. YAZ-AR-BİR yönetim kurulu Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda üyeleri ile yaptığı toplantıda çalışma programını şekillendirdi.

Yeni katılacak üyelerle daha da güçleneceklerini ifade eden Uslu, “Web sayfamızı, face book sayfamızı güncelleyeceğiz, sms sistemimizi kuracağız, radyo, televizyon programları ve yazılı basında hazırlayacağımız sayfalarla sanatseverlerle buluşacağız. Ülke çapında dağıtımını hedeflediğimiz bir sanat dergisinin de alt yapı çalışmasına başladık” dedi.

Daha önce 2 defa yayınladıkları “Şiir Antolojisi”nin yayını için de hazırlıklara başladıklarını belirten Uslu, “15 günde bir düşündüğümüz periyodik faaliyetlerimize ise yeni mekanımızda devam edeceğiz” dedi.

Değişik il ve ilçelerde “şiir akşamları” düzenlemek için de görüşmelerinin devam ettiğini belirten Uslu, daha önceki yıllarda verdikleri ödülleri gelenekselleştirerek sürdüreceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 30Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 11 24Çok Bulutlu