REKLAMI GEÇ

Bakan’dan Merkezefendi’ye ziyaret

Bakan’dan Merkezefendi’ye ziyaret

Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Merkezefendi Belediyesi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 10:50

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkezefendi Belediyesi’ne gelişinde Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

Zeybekci, Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili olarak Başkan Muhammet Subaşıoğlu’ndan bilgi aldı. Subaşıoğlu, “Siz Denizli’de belediyecilikte devrim gerçekleştirdiniz. Bunların hepsini biliyoruz. Yaptığınız bu çalışmaların Denizli’ye neler kazandırdığını da çok iyi biliyorum. Biz de bundan sonra ilçemize en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Hiç durmayacağız. Yola devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Subaşıoğlu’nun Merkezefendi için büyük şans olduğunu söyledi. Zeybekci, “2004 yılında biz Denizli Belediyesi’nin başına geçtiğimizde birçok vaatte bulunduk. Denizli hak ettiğini alacak, Denizli Ege’nin vizyon kendi olacak, Denizli Dünya kentlerinden biri olacak demiştik. Bu sözleri verirken hiçbir zaman kaygıya düşmedim. Biz her zaman şehrimizin çıkarlarını düşündük. Şimdi Denizli hak ettiğini aldı aldı. Denizli Ege’nin Vizyon Kenti oldu. Denizli Dünya şehirlerinden biri oldu. Denizli alt yapısı, üst yapısı, yeşil alanları, içme suyu, pazaryerleriyle mükemmel bir il haline geldi. Muhammet Kardeşimi ben çok eksiden tanırım. Merkezefendi Belediye Başkanı olması ilçe açısından büyük bir şanstır. Muhammet Başkan çok iyi hizmetlere vesile olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu